UŽAS U BEOGRADU! KAMION PREGAZIO STARICU (89): Zadnjim točkom prešao preko nje i gotovo joj otkinuo glavu!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

JEZIVO TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU

UŽAS U BEOGRADU! KAMION PREGAZIO STARICU (89): Zadnjim točkom prešao preko nje i gotovo joj otkinuo glavu!

Crna Hronika -

Žena stara 89 godina poginula na mestu kada je na nju naletelo vozilo „Gradske čistoće“ koje se kretalo u rikverc

BEOGRAD - Osamdesetdevetogodišnja starica poginula je juče oko 15 časova kada ju je pregazio đubretarski kamion na Lekinom brdu u Beogradu.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se na uglu ulica Maksima Gorkog i Tetovske.

Kako saznajemo, vozač kamiona nije video baku, koja je prelazila ulicu van pešačkog prelaza.

- Kamion koji vozi smeće krenuo je u rikverc i udario staricu, koja se nalazila na sredini ulice. On to nije primetio, pa je zadnjim desnim točkom prešao preko nje i gotovo joj otkinuo glavu. Očevici koji su se nalazili na ulici počeli su da viču da kamion stane, ali je bilo kasno - kaže naš izvor upućen u dešavanja i dodaje da su preuzeti snimci s nadzornih kamera na obližnjim objektima.

Ekipa Hitne pomoći koja je stigla mogla je samo da konstatuje smrt nesrećne bake.

- Scena je bila jeziva! Kamion je smrskao glavu baki i delovi lobanje nalazili su se svuda po putu. Toliko je bilo strašno da je nekim ljudima pozlilo od šoka. Vozač kamiona se potpuno izgubio, ali je sačekao policiju. On je bio u stanju šoka i sve vreme je ponavljao: „Nisam je video, stvarno je nisam video“ - priča izvor Kurira.

Kako kaže, reč je o starici koja živi sama u obližnjoj ulici.

- Ona je svakodnevno šetala ovuda sa štapom, pravila je krug po ovom delu grada. Nekad bi sela i odmorila se na stepeništu lokala. Kad ju je neko od komšija prepoznao, pozvali su njenog sestrića i obavestili ga o tragediji - ispričao je naš sagovornik.

foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Drama kod Doma omladine

PALA OGRADA NA ŽENU I DEVOJKU

Žena (58) i devojka (16) povređene su kada je autobus gradskog prevoza srušio zaštitnu ogradu kod Doma omladine, u centru Beograda. U MUP je potvrđeno da je ograda pala i povredila žene koje su se nalazile na pešačkom prelazu, privremeno zatvorenom za pešake zbog radova.

- Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je povukao ka ulici. Izgledalo je kao da su ozbiljno povređene - rekli su radnici.

U Hitnoj pomoći nam je rečeno da je devojka prebačena u bolnicu u Tiršovoj, a žena s prelomom potkolenice u Ortopedsku bolnicu na Banjici. Devojka je nakon pregleda puštena na kućno lečenje.

Udes kod Orlovače

POVREĐENE MAJKA I BEBA

Majka (30) i njena desetomesečna beba povređene su juče oko 14.30 sati na auto-putu kod Ostružnice, u pravcu ka Nišu, kod groblja Orlovača. Cisterna je udarila u automobil u kom su bili bugarski državljani.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO! Saslušani studenti u Prekšajnom sudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track