EKSKLUZIVNO! PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena prilikom susreta, evo kako mu daje instrukcije!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

EKSKLUZIVNO! PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA DETEKTIVKE I ZORANA MARJANOVIĆA: Ostojićeva bila ozvučena prilikom susreta, evo kako mu daje instrukcije!

Crna Hronika -

Kurir je došao u posed snimka razgovora detektivke Katarine Ostojić i Zorana Marjanovića koji je optužen za ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović.

Na prvom delu snimka se čuje kako se Ostojić priprema za susret sa Zoranom, kako sprema mikrofon i dogovara se sa inspektorom. Nakon toga sledi susret sa Marjanovićem gde mu ona objašnjava kako da se ponaša prilikom susreta sa izvesnim dervišem, kako da se pripremi, da pazi da dođe sam, da ga ne prate novinari i ostalo....

U jednom trenutku Zoran je pita "da li derviš može da otkrije ko je...." na šta mu ona odgovara da je to čovek "koji sve zna i da će pomoći"

Ceo razgovor između detektivke i Marjanovića poslušajte ovde:

Podsetimo, Katarina Ostojić, detektivka koja je paralelno sa policijom vodila istragu o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, je u emisiji Parovi otkrila sve tajne porodice Marjanović, kao i detalje kako je upoznala Zorana, njegovu ljubavnicu, i kako ga je privolela da joj ispriča istinu!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Horor kod Kikinde! Sin godinama živi u kavezu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track