SPECIJALNI SUD: Sud odbio da pusti Darka Šarića na slobodu
Foto: Dado Đilas

Nastavljen proces za švercovanje kokaina

SPECIJALNI SUD: Sud odbio da pusti Darka Šarića na slobodu

Crna Hronika -

Dobrovoljno se javio, ima prijavljeno prebivalište u Srbiji, porodicu, maloletnog sina i redovno će se odazivati na svaki poziv suda, rekao je advokat

BEOGRAD - Branilac Darka Šarića, advokat Dejan Lazarević zatražio je juče od Specijalnog suda u Beogradu da ukine pritvor Pljevljaku, kome je juče održano suđenje za šverc kokaina.

- Darko Šarić je više od tri i po godine u pritvoru. Dobrovoljno se javio, ima prijavljeno prebivalište u Srbiji, porodicu, maloletnog sina i redovno će se odazivati na svaki poziv suda. Ukoliko smatrate da je uz ukidanje pritvora potrebna i neka alternativna mera, saglasni smo i s tim - rekao je Lazarević, najverovatnije misleći na ukidanje pritvora uz nanogicu. Zamenik tužioca usprotivio se ovom zahtevu odbrane i sudsko veće ga je odbilo kao neosnovan, uz obrazloženje da trenutno ne postoje uslovi niti zakonska mogućnost da Darko Šarić bude pušten na slobodu.

Posle odluke sudskog veća da Pljevljak ostane iza rešetaka, nastavljeno je preslušavanje prisluškivanih telefonskih razgovora optuženih, koji se terete da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Južne Amerike.

Kurir / J. S.

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Vulin kao Rambo! Ovo je kućni arsenal ministra odbrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track