DILER UBIJEN IZ ČETVRTOG POKUŠAJA: Ubica hladnokrvo overio i njegovog druga!  Pogledajte kako je Ćirić preživeo EKSPLOZIJU U FEBRUARU!
Foto: Zorana Jevtić

Filmski napad: Dvostruka likvidacija u naselju Voždovac

DILER UBIJEN IZ ČETVRTOG POKUŠAJA: Ubica hladnokrvo overio i njegovog druga! Pogledajte kako je Ćirić preživeo EKSPLOZIJU U FEBRUARU!

Crna Hronika -

Narko-diler Ivan Ćirić, koji je u februaru ove godine preživeo treći atentat i ostao bez ruke u eksploziji, i njegov prijatelj Ivan Milić izrešetani u automobilu kad je na njih pucao napadač s motocikla, koji je potom pobegao

BEOGRAD - Ivan Ćirić (38) i Ivan Milić (31), obojica iz Beograda, ubijeni su juče usred dana na Voždovcu, kada je nepoznati napadač sa skutera ispalio u njih nekoliko hitaca dok su se u „pežou 207“ vozili s Banjice ka Trošarini. Obojica su preminula na licu mesta, dok je atentator pobegao.

foto: Zorana Jevtić

Ćirić, koji je označen kao narko-diler i pripadnik voždovačkog kriminalnog klana, do sada je preživeo tri atentata, poslednji put u februaru ove godine, kada je u eksploziji bombe ostao bez ruke.

POGLEDAJTE KAKO JE ĆIRIĆ DIGNUT U VAZDUH U FEBRUARU, KADA JE PREŽIVEO ATENTAT

Ubica s kacigom

Mafijaško ubistvo odigralo se juče oko 11 časova u Ulici Save Maškovića. Ubica se približio na skuteru dok su Ćirić i njegov prijatelj kretali automobilom u koloni, a potom otvorio vatru naočigled brojnih prolaznika. Ćirić se nalazio na mestu suvozača, dok se Milić nalazio za volanom „pežoa“. Suvozač je odmah bio mrtav, dok je teško ranjeni Milić uspeo da otvori vrata i izađe iz vozila. Ubica je nastavio da puca, a Milić je pao na trotoar. Na njih je ispalio najmanje pet metaka.

- Očigledno je da je ubica profesionalac, jer je, iako je bio sam na motoru, prišao i overio Milića. Ovde je inače uvek gužva, prolazi šest automobilskih linija i vozila su u koloni zbog semafora. Napadač je znao i svakodnevno kretanje žrtava - priča izvor Kurira.

foto: Zorana Jevtić

Očevici kažu da se sve dogodilo munjevito.

- Čuo sam pucnjavu i ugledao građane kako beže iz autobusa. Jedan čovek beo kao kreč rekao mi je da su dva čoveka ubijena - ispričao je jedan od očevidaca.

Ulica je odmah zatvorena zbog uviđaja.

- Očevici su potvrdili da je na skuteru bio jedan napadač s kacigom koji je pobegao u pravcu naselja Braće Jerković. Prava je sreća što još neko nije povređen, u blizini se nalaze škola i okretnica autobusa - rekli su očevici.

Rat pet klanova

Sumnja se da je motiv likvidacije to što je Ćirić hteo da izađe iz tog nelegalnog posla. Kako Kurir saznaje, u prestonici trenutno ratuje čak pet kriminalnih klanova. Istraga bi trebalo da obuhvati i crnogorske klanove jer ova likvidacija podseća na njihov potpis.

foto: Marina Lopičić

Poslednji napad na Ćirića u februaru

PREŽIVEO ATENTATE 2004, 2013. I 2017.

Podsetimo, ubijeni Ćirić preživeo je čak tri pokušaja ubistva, poslednji put u februaru ove godine, kada je u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil ostao bez ruke. Automobil mu je eksplodirao i 2013, dok je 2004. bio teško ranjen. Kako saznajemo, Ćirić je nekoliko puta privođen zbog navodne trgovine narkoticima. Kako su mediji ranije prenosili, Ćirić je držao kockarnice s poker aparatima.

Kurir / Ivan Milićević

Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Suludo i opasno! Ljubavnica Zorana Marjanovića preti novinarima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track