POBEGLI IZ ZATVORA U SREMSKOJ MITROVICI NA KUPANJE U BUDVU: Uhvaćeni! Kačili fotke na Fejsbuk?!
Foto: AP/Ilustracija

Slobodan sam kao galeb...

POBEGLI IZ ZATVORA U SREMSKOJ MITROVICI NA KUPANJE U BUDVU: Uhvaćeni! Kačili fotke na Fejsbuk?!

Crna Hronika -

BUDVA - Budvanska kriminalistička policija uhapsila je srpske državljane A. B. N. (27) i J. R. (28), koji su posle bekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici došli u Crnu Goru.

Podgoričke Vijesti pišu da obojicu u Srbiji čekaju zatvorske kazne od četiri i sedam godina. Terete se za dilovanje droge, nedozvoljeno držanje oružja, teške krađe.

Nakon bekstva iz mitrovačkog zatvora, srpska policija za njima nije raspisala poternicu, a njih dvojica su, pre mesec i po dana otišla na “odmor” u Budvu.

Međutim, tamošnji inspektori protiv njih podneli prekršajne prijave zbog ilegalnog boravka u Budvi, ali i zato neposedovanja ličnih dokumenata.

foto: Profimedia

Posle podnošenja te prijave, sprovedeni su sudiji za prekšaje koji im je odredio novčane kazne, kako to zakon i propisuje. Međutim, nisu imali novca da plate kazne pa su odmah upućeni na izdržavanje zatvorskih kazni od po 11 dana u spuškom zatvoru.

foto: Dragana Udovičić

Interesantno je da dok su se u Budvi “odmarali” od zatvora u Sremskoj Mitrovici, begunci su stavljali svoje fotografije na društvene mreže. Tako je Nanasi, 17. septembra, kao profilnu sliku stavio svoju fotografiju, u kupaćem kostimu, pored mora. Pored slika sa plaže napisao je “neka puknu dušmani” i “ovde sam slobodan ko galeb mogu do sutra da me traže”.

(Kurir.rs/Vijesti/Blic/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Suludo i opasno! Ljubavnica Zorana Marjanovića preti novinarima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track