ISTRAGA O OTMICI NOVAKA STEVANIĆA: Svedok pijan došao na saslušanje u sud
Foto: Privatna Arhiva

BRUKA

ISTRAGA O OTMICI NOVAKA STEVANIĆA: Svedok pijan došao na saslušanje u sud

Crna Hronika -

Član „zemunskog“ klana, koji zbog toga robija već nekoliko godina, u svom ranijem iskazu je naveo da su prvu otmicu koja se pripisuje „zemuncima“ izvršila tada trojica aktivnih pripadnika policije

Goran R., nekadašnji pripadnik „zemunskog klana“, koga je čovek iz iste ekipe koji služi višedecenijsku robiju u zatvoru Zabela označio kao jednog od učesnika u prvoj otmici „zemunaca“, juče je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da on o otmici Novaka Stevanića u avgustu 1997. ne zna ništa.

Član „zemunskog“ klana, koji zbog toga robija već nekoliko godina, u svom ranijem iskazu je naveo da su prvu otmicu koja se pripisuje „zemuncima“ izvršila tada trojica aktivnih pripadnika policije, a da je Goran R. posle kidnapovanja, kad je žrtva predata „zemuncima“, vozio automobil kojim je Stevanić dovezen u jednu garažu na Novom Beogradu, gde je mučen dok nije priznao gde se u stanu njegovih roditelja nalaze zlato i novac.

- Ne znam ništa o tome, niti bih u tako nečemu učestvovao. Žao mi je tog mladića, ali ja ne mogu da vam pomognem - rekao je navodno na saslušanju Goran R. Kako naš izvor iz istrage navodi, zamenik tužioca ga je pitao da li poznaje trojicu policajaca koji su navodno oteli Stevanića, ali je on dao odgovor posle kog je saslušanje odloženo:

- Ja se ne družim s policajcima, družim se sa ženama. I sinoć sam bio s njima, malo sam popio. I sad sam pijan - prema nezvaničnim informacijama rekao je svedok, posle čega je nastavak njegov saslušanja odložen za novembar.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo koliko će robijati glumica koja je ubila majku i babu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track