KLJUČNI SVEDOK STIGAO U TUŽILAŠTVO: Ona je bila na nasipu u vreme ubistva Jelene Marjanović! Umesto odgovora, novinarima SREDNJI PRST
Foto: Zorana Jevtić

Nova svedočenja o zločinu u Borči

KLJUČNI SVEDOK STIGAO U TUŽILAŠTVO: Ona je bila na nasipu u vreme ubistva Jelene Marjanović! Umesto odgovora, novinarima SREDNJI PRST

Crna Hronika -

Pored bake koja je čuvala stoku, biće saslušani i čovek sa štapom i biciklista, susedi Marjanovića koji su se zatekli na nasipu na kom je navodno poslednji put viđena Jelena Marjanović

U Višem tužilaštvu u Beogradu danas je počelo saslušanje još tri svedoka u istrazi o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče u aprilu prošle godine.

Njih troje su bili na nasipu kod naselja Crvenka onog dana kad je pevačica nestala, a inače žive u komšiluku Marjanovića.

10.52 - Stigli su advokati odbrane Aleksandar Zarić, Veljko Delibašić i NIkola Dumnić

10.41 - Na saslušanje je stigla R.M. žena koja je čuvala koze na nasipu.

10.00 - Muškarac D.P. čije saslušanje je bilo zakazano za 10 časova nije došao, jer nije uredno bio obavešten, saznaje Kurir

foto: Natalija Atanacković

- Biće saslušana dva muškaraca i jedna žena koja je videla Zorana Marjanovića, supruga ubijene Jelene, na nasipu s ćerkom. Verujemo da će njihovo svedočenje znatno doprineti rasvetljavanju okolnosti pod kojima je pevačica nestala na nasipu, a potom sutradan nađena mrtva u kanalu - objasnio je naš dobro obavešten izvor.

Raskrinkala Zorana

U Višem tužilaštvu biće saslušana baka koja je čuvala koze na nasipu, o kojoj je Kurir početkom oktobra pisao, čovek sa štapom i biciklista.

- Svakog dana u isto vreme izvodim koze da pasu na nasip. Znam da je 2. aprila 2016. bilo oko 16.40 sati jer u to vreme izlazimo. Na nasipu je bio muškarac s devojčicom i još jedna žena s decom. Kad je devojčica krenula ka kozama, taj muškarac je nekoliko puta viknuo: „Jano, dođi ovamo!“ Tek sam kasnije povezala i shvatila da je to bio Zoran, kog sam prvi put videla tu ili prosto nisam ranije obraćala pažnju. Tog dana nisam videla ženu da trči nasipom, niti da ju je neko tražio - rekla je baka za Kurir i portal Espreso.co.rs.

foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva

Ona je objasnila da je na nasipu bila do 19 sati, ali i da je za nestanak pevačice saznala sutradan. - Tada sam saznala da je nestala žena, a ubrzo i da je njeno telo pronađeno. Nekoliko dana kasnije inspektori su kod mene doveli Zorana Marjanovića kako bih potvrdila da sam njega videla s devojčicom - rekla je ona.

Tako je baka potvrdila priču još nekoliko meštana koji tog dana nisu videli Jelenu da trči nasipom, iako je Zoran Marjanović tvrdio da je ona bila s njim i ćerkom Janom na treningu. Takođe, ljudi koji žive u blizini nasipa rekli su da nikada ranije nisu videli Jelenu da tu trči, kao ni u danu kada je prijavljen nestanak.Kako saznajemo, pored nje, u Višem tužilaštvu biće saslušani biciklista koga je Zoran Marjanović pominjao da ga je sreo i pitao da li je video mladu ženu da trči, a drugi muškarac je čovek sa štapom koji je prolazio nasipom od autobuske stanice do kuće na Dunavu.

Saslušano sedmoro

Do sada su kao svedoci su saslušani Teodora Krsmanović, Jelenina sestra, Zoranov otac Vladimir, brat Miloš, sin Uroš i majka Zorica, kao i kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

Ekipa Kurira - Foto: Natalija Atanacković/Nebojša Mandić

Centralni zatvor

ZORANA POSEĆUJU OTAC I BRAT

Zoran Marjanović je od 16. septembra u pritvoru u Centralnom zatvoru. Njega redovno posećuju otac Vladimir i brat Miloš.

- Vladimir i Miloš dolaze svake nedelje. Donose mu pakete i uplaćuju kantinu. Prošle nedelje ga je posetio i sin Uroš, što ga je veoma obradovalo. Od članova najuže porodice do sada ga nisu posetile jedino majka i ćerka Jana - kaže naš izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track