PROGOVORIO VOZAČ KOJI JE DIVLJAO KNEZ MIHAILOVOM: Mnogo sam popio! POLICIJA ISPITUJE I TUČU U KLUBU
Foto: Vlada Sporčić

ULETEO I GAZIO LJUDE

PROGOVORIO VOZAČ KOJI JE DIVLJAO KNEZ MIHAILOVOM: Mnogo sam popio! POLICIJA ISPITUJE I TUČU U KLUBU

Crna Hronika -

"Ne sećam se ničega. Mnogo sam popio", rekao je kratko policajcima Vlada S. (31), mladić koji je juče ujutru automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.

Muškarac se nakon incidenta zakucao u banderu i tom prilikom zadobio je lakše povrede. On je, kao i povređena Dragana S. ubrzo nakon toga kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde su mu sanirane povrede.

Policija je mladića pokušala da ispita o okolnostima koje su dovele do incidenta, međutim on je bio u toliko alkoholisanom stanju da je rekao da se ne seća ničega.

foto: Vladimir Šporčić

Ubrzo nakon što je zbrinut u Urgentnom centru, on je i uhapšen i određeno mu je dvodenvno policijsko zadržavanje.

U međuvremenu, nakon hapšenja vozača Vlade S. (31), istraga tužilaštva i policije obuhvata i sukob u noćnom klubu koji bi trebalo da otkrije zašto je pomahnitali vozač u subotu uleteo u baštu kafića.

Kako su potvrdili u Prvom osnovnom tužilaštvu, osumnjičeni će po isteku dvodnevnog zadržavanja, sutra u jutarnjim satima, biti doveden u kancelariju postupajućeg tužioca, gde će dati iskaz o nesreći koju je izazvao.

foto: Vlada Sporčić

Tužilaštvo je danas naložilo policiji da prikupi sve neophodne izveštaje o incidentu.

- U sklopu tih predistražnih radnji, policija prikuplja snimke sa kamera iz svih okolnih objekata, a ispituju se i svi svedoci koji su videli kako osumnjičeni razara inventar kafića i povređuje Draganu S. (21). Biće saslušani i oštećeni u slučaju - povređena radnica ali i vlasnik kafića u Zmaj Jovinoj. Takođe, očekuju se rezultati alko i narko-testa - kaže izvor iz tužilaštva.

Međutim, posebna pažnja poklanja se ispitivanju okolnosti koje su prethodile incidentu, pa policija i tužilaštvo traže odgovor na pitanje šta se dogodilo u noćnom klubu.

foto: Vlada Sporčić

Prema nezvaničnim informacijama, Vlada S. je prebijen nakon što je izašao iz ovog striptiz-kluba, posle sukoba sa nekolicinom posetilaca lokala.

Revoltiran napadom, on je navodno seo u automobil i pojurio napadače, koji su u panici bežali pred njim kada je vozilom uleteo u baštu kafića. Da li je Vlada S. jurio napadače, ili je pak bežao od batina kojima su mu pretili - pokazaće istraga.

Podsećamo, težak incident dogodio se u subotu oko sedam sati ujutru. Kako pokazuju snimci sigurnosne kamere “Kofi kapa”, Vlada S. je pod punim gasom projurio kroz baštu kafića, oštetio inventar i oborio radnicu, kojoj je stopalo stradalo u naletu “ford karavana”.

Vozilo se zasutavilo tek nakon što je udarilo u jedan od stubova koji se nalaze iza lokala.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja