(KURIR TV) ŽENA KOJA JE ČUVALA KOZE OTKRILA KOGA JE VIDELA NA NASIPU NA DAN UBISTVA, A NIJE ZORAN! Detalji sa saslušanja svedoka!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Nastavljena istraga o ubistvu Jelene Marjanović

(KURIR TV) ŽENA KOJA JE ČUVALA KOZE OTKRILA KOGA JE VIDELA NA NASIPU NA DAN UBISTVA, A NIJE ZORAN! Detalji sa saslušanja svedoka!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu danas je saslušalo još dva svedoka u istrazi o brutalnom ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović (33).

Kako je naveo advokat osumnjičenog Zorana Marjanovića, Nikola Dumnić, "niko od danas ispitanih svedoka nije očevidac događaja povodom kog se vodi krivični postupak".

foto: Marina Lopičić

"Svedok V.S. je čak naglasio da njegov iskaz nema nikakve veze sa otkrivanjem krivičnog dela koje je predmet krivičnog postupka. On je svedočio o događaju koji se odigrao oko 13 časova, a događaj koji je predmet krivičnog postupka je bio neposredno pre 17 časova. S obzirom da je pritvor našem branjeniku produžen upravo zbog uznemirenja javnosti, odbrana je zauzela stav da, bar do glavnog pretresa, neće davati izjave kako ne bi davala doprinos upravo tom uznemirenju i kako bismo omogućili da se naš branjenik brani sa slobode", naveo je Dumnić.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

On je ocenio da je R.M., žena koja je 2. aprila na nasipu Crvenka čuvala koze, pričala o "događajima koji nemaju nikakve veze sa predmetom krivičnog postupka".

foto: Zorana Jevtić

"Pričala je o tome da se čovek, koji ne odgovara opisu mog branjenika, igrao sa nekim detetom na livadi pored nasipa između 16.40 i 19 časova. Pomenula je da je neki čovek rekao "Daro" ili "Jano, vrati se", s tim što taj čovek uopšte ne odgovara opisu Zorana Marjanovića. Opisala ga je kao čoveka starosti između 60 i 70 godina", podvukao je advokat Zorana Marjanovića i istakao da će odbrana uložiti žalbu na njegov pritvor.

(Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OGLASIO SE ADVOKAT MARJANOVIĆA: Evo šta su rekli na saslušanju kuma Vera i policajac! Otkriveno zašto niko od porodice nije svedočio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track