DEVOJČICA IZ NOVOG PAZARA ZATEKLA OCA KAKO JOJ SILUJE SESTRU: Jeziv zločin potresao Srbiju!
Foto: Shutterstock

Jezivo

DEVOJČICA IZ NOVOG PAZARA ZATEKLA OCA KAKO JOJ SILUJE SESTRU: Jeziv zločin potresao Srbiju!

Crna Hronika -

Otac zver: E. T. (43) uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao ćerku (15) od njene jedanaeste godine. Supruga, sin i mlađa ćerka prijavili ga policiji kad su saznali šta je radio

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao 15-godišnju ćerku, otkriven je nakon što su ga policiji prijavili ostali ukućani - supruga, sin i mlađa ćerka! Kako saznajemo, otac monstrum više od četiri godine seksualno je zlostavljao svoje dete.

On je uhapšen u subotu, kad je policija upala u njihovu kući. Inače, ova porodica je izvesno vreme živela u Nemačkoj, a zatim su se doselili u Novi Pazar.

Iznemogla i rastrojena

- Sumnja se da je E. T., koji je inače Albanac poreklom iz Prištine, ćerku počeo da napastvuje kad je imala 11 godina, još dok su živeli u Nemačkoj, i da ju je na seks prisiljavao poslednje četiri godine! Devojčici, koja je sada učenica jedne osnovne škole, pretio je da nikome ništa ne sme da kaže i ona je ćutala. Kakav je pakao preživljavala govori i saznanje da je htela da se ubije - kaže naš izvor.

foto: Printskrin/Facebook

Kako saznajemo, mlađa ćerka videla je oca kako siluje njenu stariju sestru. Užasnuto dete sve je navodno ispričalo majci, majka je stariju ćerku pitala je li to istina, a kad je dobila potvrdan odgovor, otišli su u policiju. Devojčica je od subote pod nadzorom majke i Centra za socijalni rad. Ona je juče bila potpuno iscrpljena, iznemogla i psihički rastrojena.

Komšije šokirane

E. T. je u naselju u kojem je živeo sa ženom i decom jedno vreme držao kafanu. Prve vesti o hapšenju i teškom zločinu izazvale su uznemirenje kod sugrađana.

- Šokirani smo, ovako stravičan događaj ne pamte ni najstariji sugrađani. Oni su normalna porodica, ne možemo da verujemo da je to radio. Jadno dete - pričaju komšije.

Istraga

DEVOJČICA NA PREGLEDU, OTAC U POLICIJI

Devojčica za koju se sumnja da je silovana juče je bila na lekarskim pregledima. Nema informacija šta je osumnjičeni otac juče rekao pred policijom i istražnim organima i kako se branio.

Činjenice

ZLOSTAVLJALI SVOJU DECU

- avgust 2017. M. E. iz Mokrina uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao ćerku (15) i tukao sina

- maj 2016. Z. V. iz Koceljeve uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku

- decembar 2015. Toplica M. iz Požarevca uhapšen zbog obljube ćerke (14), koja je u šestom mesecu trudnoće rodila mrtvo dete

- oktobar 2015. Dragan Milijančević iz Vladimiraca silovao hendikepiranu ćerku, koja je zatrudnela

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo ko je srušio alibi Zorana Marjanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja