SASLUŠANJE ZA BRUTALNO UBISTVO: Jelenine drugarice otkrivaju motiv zločina, poziv dobila i Miloševa supruga!
Foto: Kurir

UBISTVO PEVAČICE

SASLUŠANJE ZA BRUTALNO UBISTVO: Jelenine drugarice otkrivaju motiv zločina, poziv dobila i Miloševa supruga!

Crna Hronika -

Poziv za današnje saslušanje prva je dobila Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša i jetrva ubijene pevačice

Istraga o ubistvu Jelene Marjanović nastavlja se danas, a pred tužiocem će biti saslušano pet svedoka. Među njima će biti i prijateljice ubijene pevačice koje imaju saznanja o pravom odnosu Jelene i Zorana i čije bi svedočenje moglo da baci novo svetlo na istragu i eventualno ukaže na motiv zločina.

9.55 - Danas bi trebalo da budu saslušana četvorica muškaraca. U sud je stigao i Vladimir Marjanović sa malom Janom kako bi dobili dozvolu da posete Zorana Marjanovića koji se nalazi u CZ.

9.47 - U tužilaštvo su stigli advokati odbrane

Poziv za današnje saslušanje prva je dobila Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša i jetrva ubijene pevačice. Ona će zvanično biti i jedini član porodice koji će biti saslušan u istrazi. Dok su njeni ukućani iskoristili svoje pravo da ne svedoče protiv Zorana jer su mu najbliži srodnici, za Milicu ova zakonska regulativa neće važiti.

- Miličino svedočenje je verovatno odavno pripremljeno u samoj porodici, tako da je malo verovatno da će ono što bude rekla biti od preterane koristi za dalji postupak. Međutim, za njom bi iskaze trebalo da daju dve Jelenine bliske prijateljice i njena šimnkerka, koje su upoznate sa svim detaljima njenog bračnog života sa Zoranom. One mogu da otkriju konačnu istinu o njihovom braku i potvrde da im je zajednički život bio daleko od idiličnog, kako sve vreme tvrde Marjanovići - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

Milica Marjanović, Miloševa žena, foto: Nebojša Mandić

On dodaje da su upravo ove tri žene ključne u rušenju odbrane Zorana Marjanovića, koji je više puta ponovio da sa Jelenom nije imao nikakvih problema, te da zbog toga nije ni imao motiv da je ubije. Takođe, tužilaštvo će saslušati i vaspitačicu male Jane, koja je poslednja, pored ukućana, Jelenu videla živu. Vaspitačica je čuvala Janu dok je trajala potraga za Jelenom, pa je moguće da je od devojčice čula nešto što bi moglo da utiče na istragu.

I. M. - Foto: Nebojša Mandić; Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track