MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA BICIKLISTE SA NASIPA: Video sam Zorana, ali nije bio sa Janom!
Foto: Nebojša Mandić

Ubistvo pevačice

MUK U TUŽILAŠTVU POSLE SVEDOČENJA BICIKLISTE SA NASIPA: Video sam Zorana, ali nije bio sa Janom!

Crna Hronika -

Milan Gradić posvedočio da je 2. aprila na nasipu video Zorana i Jelenu, ali ne i Janu, što je u direktnoj suprotnosti sa Marjanovićevom izjavom da se ni za trenutak nije odvajao od deteta

Svedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče izneo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu video samo njenog supruga, ali ne i njihovu ćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.

Nasip u Crvenki, foto: Dragana Udovičić

Nisu se odvajali

Podsetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

- Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve - rekao je osumnjičeni za ubistvo supruge.

foto: Printscreen

Međutim, svedok Gradić, koji je tog dana vozio bicikl na nasipu, izneo je drugačiju verziju.

Nije bio kod rampe

- Sećam se da sam vozio bicikl tog dana. Dok sam prolazio nasipom, ugledao sam muškarca i ženu, za koje sam posle saznao da su Zoran i Jelena. Ona je bila ispred, a on iza. Ne sećam se tačno gde je to bilo na nasipu, ali nije bilo kod rampe - rekao je, kako nezvanično saznajemo, u svojoj izjavi Gradić.

Njegov iskaz se podudara sa izjavom koju je prošle nedelje dala Radosava Marković, žena koja je na dan zločina čuvala koze na nasipu. Ona je takođe svojim iskazom dovela u sumnju Marjanovićevu odbranu, jer je ispričala da je na nasipu tog dana s devojčicom bio čovek starijih godina, s kosom vezanom u rep, što je po svemu sudeći bio Jelenin svekar Vladimir.

Radosava Marković, foto: Zorana Jevtić

Vladimir na nasipu

Na osnovu iskaza ova dva svedoka može se zaključiti da su 2. aprila Jelena, Zoran i Jana zaista došli na nasip, ali da je, nakon što je Jelena otišla da trči, Zoran krenuo za njom, a s Janom ostao Vladimir, koji se u međuvremenu pojavio. Na osnovu toga se sumnja da je Zoran iskoristio trenutak kada je s Jelenom ostao sam i kada nikoga nije bilo u blizini i udarcima pajserom ili čekićem je ubio i ostavio leš u kanalu.

foto: Dragana Udovičić

Još trojica saslušana

MEŠTANIN VIDEO SVE TROJE KOD RAMPE

U Višem javnom tužilaštvu juče je saslušan Dragan Prvulović, meštanin Crvenke. On je, kako nezvanično saznajemo, izjavio da je na nasipu video bračni par Marjanović sa ćerkom, nedaleko od rampe od koje je pevačica krenula da džogira. Pored ovog svedoka saslušana su i dvojica policajaca, Aleksandar Knežević i Milan Vuksanović. Jedan od njih je učestvovao u potrazi iste večeri kada je nestanak pevačice prijavljen, ali on, prema nezvaničnim informacijama, nije izneo bitne detalje vezane za događaj.

Kurir / J. Rafailović - J. Spasić

Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track