JANA PRVI PUT POSETILA OCA U ZATVORU! Zoran Marjanović je ispitivao da li se seća kada je zli čika odveo mamu!
Foto: Nebojša Mandić

VIDELI SE POSLE VIŠE OD MESEC DANA

JANA PRVI PUT POSETILA OCA U ZATVORU! Zoran Marjanović je ispitivao da li se seća kada je zli čika odveo mamu!

Crna Hronika -

Zorana Marjanovića juče je, prvi put otkako je uhapšen 15. septembra, u Centralnom zatvoru posetila šestogodišnja ćerka Jana.

U društvu dede Vladimira i strica Miloša, Jana je najpre otišla u Viši sud u Katanićevoj ulici kako bi preuzeli dozvolu za posetu, a potom su se direktno uputili u Bačvansku ulicu.

Sagovornik Kurira otkriva da je susret bio dirljiv i da su oboje plakali.

foto: Dragan Kadić

- Devojčica i njen stric Miloš, koji ima starateljstvo nad detetom, bili su u dvočasovnoj poseti. Jana je bila radosna i izuzetno vesela što vidi oca. Zanimalo ju je šta on radi tu, kako je, ali i kada će da dođe kući - otkriva sagovornik Kurira. Prema njegovim rečima, Zoran je odgovarao na pitanja ćerke, bio je srećan što je vidi, ali ga je poseta ćerke pogodila.

- Rekao joj je da je dobro i da će brzo kući, a dok on ne dođe, ona mora da sluša ostale. Postavljao joj je pitanja o tome da li ide u vrtić, ali ju je pitao i da li se seća dana kada su ona, mama i tata otišli na trčanje i kada je neki “zli čika” odveo mamu - otkriva izvor upućen u prvi razgovor oca i devojčice od njegovog hapšenja.

Svedok nije video Zorana sa Janom na nasipu

Svedok Milan Gradić, koji je juče saslušan u nastavku istrage o ubistvu Jelene Marjanović, svojim iskazom direktno je srušio odbranu koju je osumnjičeni Zoran Marjanović juče izneo.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kako Kurir nezvanično saznaje, Gradić je izjavio da je 2. aprila 2016, kada je Jelena ubijena, s njom na nasipu video samo njenog supruga, ali ne i njihovu ćerkicu Janu, što je u suprotnosti sa Marjanovićevim iskazom.

Nisu se odvajali

Podsetimo, Zoran Marjanović je na saslušanju u Višem tužilaštvu sredinom septembra izjavio da se po dolasku na nasip nijednog trenutka nije odvajao od Jane kad je Jelena otišla da trči.

foto: Zorana Jevtić

- Dete i ja se nismo razdvajali. Napominjem, nijednog trenutka se Jana i ja nismo odvojili niti sišli s nasipa. Dete o tome može da posvedoči, ona sada ima šest godina i pamti sve - rekao je osumnjičeni za ubistvo supruge.

Kurir.rs/J.R.-J.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zorica Marjanović napustila Tužilaštvo! Novinari je pitali da li je ona ubila snaju, evo kako je ona reagovala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track