OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PEKARA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM: Gavranović se branio ćutanjem
Foto: Printskrin/Facebook

TRAŽE PRITVOR

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PEKARA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM: Gavranović se branio ćutanjem

Crna Hronika -

Filip Gavranović, staklorezac koji je osumnjičen za ubistvo pekar, priveden je u Više tužilaštvo na saslušanje.

Branio se ćutanjem, tužilastvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke, zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti.

foto: Facebook

Podsetimo, Gavranović je osumnjičen da je ubio Nikolu Ostojića, pekara koji je nestao u petak, a čije je telo pronađeno u njegovoj staklorezačkoj radnji.

Oni su inače bili dobri drugovi i imali su radnje jedan preko puta drugog.

Njegov iskasapljen leš pronađen je skriven u dnu radnje, prekriven gomilom hartije, tepiha, ramova i slika. Policija je u saopštenju navela da je Gavranoviću određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

foto: Marina Lopičić

- Motiv zločina je koristoljublje. Gavranović je navodno zbog velikih dugova odlučio da ubije prijatelja, za koga je znao da kod sebe ima puno para. Kobnog dana sedeli su zajedno u obližnjoj poslastičarnici, gde su popili nekoliko pića. Nakon toga Filip je pozvao Nikolu, pa su zajedno otišli u Gavranovićevu radnju. Čim su ušli, ubica je dohvatio komad velikog stakla i njime izbo Ostojića. Nakon toga je od mrtvog prijatelja uzeo 20.000 evra - ispričao je izvor Kurira.

Policija je tokom potrage razgovarala s prijateljima pokojnika, a posebna sumnja pala je na Gavranovića. Inače, osumnjičeni se pre manje od mesec dana oženio.

(Kurir.rs/J.Spasić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NESTALI VLASNIK PEKARE NAĐEN MRTAV: Strašna scena u centru grada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track