ISTRAGA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran na posmatranju
Foto: Stefan Jokić

VEŠTAČENJE

ISTRAGA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran na posmatranju

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji se sumnjiči da je ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, biće podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju kojim bi stručnjaci trebalo da utvrde da li je psihički zdrav i da li je bio uračunljiv u momentu kada je počinio krivično delo.

Veštačenje će, kako izvor Kurira objašnjava, biti obavljeno u prostorijama Centralnog zatvora, u kom je Marjanović od 16. septembra.

- Istraga Višeg tužilaštva u Beogradu protiv Zorana Marjanovića još uvek nije ni blizu kraja. Biće saslušano još nekoliko svedoka tužilaštva, a onda i odbrana ima pravo da predloži svoje svedoke. Osim neuropsihijatrijskog, biće urađeno i medicinsko, kao i telekomunikaciono veštačenje - objašnjava sagovornik upućen u istragu.

Telekomunikaciono veštačenje i analiza baznih stanica, kako napominje, mogli bi da imaju ključnu ulogu u rasvetljavanju zločina.

- Posle pronalaska telefona koji je izgubio Zoranov otac Vladimir, njegov sin našao se iza rešetaka. Upravo analize na kojima se temeljno radi trebalo bi da pokažu da li je Zoran imao pomagače, kao i gde se tačno nalazio u vreme nestanka i ubistva Jelene - napominje naš izvor. On pojašnjava da tužilaštvo ima rok od šest meseci da donese odluku o podizanju optužnice protiv Marjanovića jer je to najduži period u kom može da ostane u pritvoru a da istraga ne bude gotova.

Kurir / J. S.

Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track