GEPEKOVANJE: Otet na Kanarevom brdu, pa pretučen kod groba Jelene Marjanović!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Zdravko Adamović (36) teško povređen

GEPEKOVANJE: Otet na Kanarevom brdu, pa pretučen kod groba Jelene Marjanović!

Crna Hronika -

Beograđanin Zdravko Adamović (36) teško je povređen preksinoć kada ga je grupa nepoznatih muškaraca najpre kidnapovala, a potom brutalno pretukla u Ulici Kninsko Kosovo u Borči, tik pored groblja Zbeg, na kom je sahranjena ubijena pevačica Jelena Marjanović.

- Adamović je uspeo da kaže policiji da su ga šestorica muškaraca kidnapovala na Kanarevom brdu i pod prisilom ugurala u prtljažnik automobila. Nakon nekoliko minuta vožnje, zaustavili su se na groblju Zbeg u Borči, gde su ga brutalno i krvnički tukli. Žrtva nije rekla policajcima šta bi mogao da bude motiv napada, ali je kazao da su mu nakon batina ukrali pare koje je imao kod sebe. Tvrdio je da su nameravali da ga ubiju i da su ga ostavili na groblju da umre. Zbog teških povreda bio je veoma konfuzan - kazao je izvor Kurira.

Kako saznajemo, pretučeni Beograđanin je odranije poznat policiji zbog više teških krivičnih dela, među kojima su krađe, razbojništva i dilovanje narkotika. Policija sumnja da je napadnut upravo zbog neraščišćenih računa.

Policija traga za napadačima, a biće pregledani snimci sigurnosnih kamera za koje se veruje da su snimile njihov automobil na putu od Kanarevog brda do Borče.

Kurir / I. M.

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track