STRAVA I UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Silovao sestru od njene desete godine!
Foto: Slađana Stojanović

PORODIČNA DRAMA

STRAVA I UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Silovao sestru od njene desete godine!

Crna Hronika -

Uhapšen Jova Dž. (20) iz sela Paraga u pritvoru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sestru koja sada ima 16 godina

Jova Dž. (20) iz Paraga kod Bačke Palanke uhapšen je nakon što ga je majka prijavila da je šest godina silovao mlađu sestru.

- Mladić je u petak saslušan u novosadskom Višem tužilaštvu. On se sumnjiči da je napastvovao sestru koja ima sada 16 godina. Nije želeo da iznosi svoju odbranu, samo je ćutao - saznajemo u sudu. Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Devojčica potvrdila

Mladićeva porodica živi u izdvojenom delu naselja u Paragama, a on se u ovo mesto pre nekoliko godina doselio sa majkom, koja se tu udala za jednog meštanina i sa njim dobila ostalu decu, kao i devojčicu za čije silovanje se sumnjiči.

- Devojčica je posle hapšenja brata odvedena na pregled, gde je ispričala da je stariji brat silovao prethodnih godina. Posle svega, ona je sklonjena u sigurnu dečju kuću - kaže izvor Kurira.

Meštani Paraga zanemeli su nakon ovog saznanja i ne mogu da poveruju da je on tako nešto uradio, jer ga znaju kao mirnog i vrednog momka.

Meštani šokirani

- Ne mogu da verujem da je, kako se sumnja, napastvovao mlađu sestru. Bio je veoma vredan, radio je po selu. Letos je kod jednog sugrađanina čuvao bostan i trudio se da zaradi. Teško mi je da poverujem, jer koliko je meni poznato, nije bio problematičan. Bio je vrlo fin, nikada ga nisam čuo da je opsovao, a kamoli nešto drugo. Znam da sa majkom, očuhom, braćom i sestrama živi u skromnim uslovima - kaže jedan meštanin Paraga koji dobro poznaje i Jovu i njegovu porodicu i kome je ovo majčino prijavljivanje veoma sumnjivo, s obzirom na to da joj je on sin iz prvog braka.

Inače, Jovin očuh je u zatvoru, a kako kažu meštani, tačan razlog ne znaju.

Kurir / S. STOJANOVIĆ

Foto: Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Farmaceuti krivi za epidemiju malih boginja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track