POGINULE MAJKA, ĆERKA I NJIHOVA PRIJATELJICA: Lekari se bore za život oca, STRAVIČAN SUDAR KAMIONA I AUTA KOD KOVAČICE
Foto: Printscreen Facebook

TRAGEDIJA

POGINULE MAJKA, ĆERKA I NJIHOVA PRIJATELJICA: Lekari se bore za život oca, STRAVIČAN SUDAR KAMIONA I AUTA KOD KOVAČICE

Crna Hronika -

Milica Beslać (16), fitnes šampionka, njena majka Tanja Beslać (37) i Branislava Jovanović (47), čuvena srpska bodibilderka, stradale, a vozač „folksvagen bore“ Jovo Beslać teško povređen.

KOVAČICA - Velika nada srpskog fitnesa Milica Beslać (16) iz Apatina, njena majka Tanja Beslać (37) i najbolja srpska bodibilderka Branislava Jovanović (48), poginule su juče oko 17 časova u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kovačici, u ulici Bratstva i jedinstva bb, dok je Jovo Beslać, otac i suprug poginule Milice i Tanje, teško povređen.

Šampionka... Milica Beslać , foto: Printscreen Facebook

Kako saznajemo, sudarili su se automobil „folksvagen bora“, kojim je upravljao Jovo Beslać, i kamion MAN novopazarskih registarskih tablica, koji je prevozio repu. Otac nesrećne Milice hitno je prebačen u bolnicu na operaciju, gde su se lekari, do zaključenja ovog izdanja Kurira, borili za njegov život.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je do stravične nesreće došlo zbog toga što vozač „folksvagena bore“ nije ustupio prvenstvo prolaza kamionu. Inače, njih četvoro vraćali su se kući u Apatin sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, na kom je Branislava Jovanović zauzela četvrto mesto.

Vraćali su se sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, gde je Branislava osvojila 4. mesto

Branislava Jovanović je višestruka šampionka države i Balkana u fizik kategoriji, a mala Milica bila je članica fitnes kluba „Bim Džim“ iz Barajeva. Devojčica je proglašena za najbolju mladu sportistkinju Apatina za 2015. godinu, a bila je i šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina. Titulu je osvojila proletos u Baru. Fitnesom je počela da se bavi u prvom razredu osnovne škole u rodnom Apatinu, u klubu „Kleopatra“, a kasnije je prešla u „Bim Džim“ iz Barajeva. Mlada zvezda, čiji su snovi sada srušeni, isticala je da joj je najdraža prva medalja, osvojena 2013. godine na prvenstvu Vojvodine u Bačkoj Topoli.

(Kurir.rs/D. Stamenković/Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track