PROCURILI DETALJI OBDUKCIJE: Otkriveno da li je čovek kojeg je zgazio Cetinski ležao ili stajao
Foto: Dragana Udovičić

PROCURILI DETALJI OBDUKCIJE: Otkriveno da li je čovek kojeg je zgazio Cetinski ležao ili stajao

Crna Hronika -

Istraga o smrti 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina na kojeg je Mercedesom u petak 3. novembra oko 14 sati u rovinjskoj Pustoj ulici naleteo poznati pevač Toni Cetinski, i dalje je obavijena velom tajne.

Međutim, hrvatski mediji su, navodno, došli do saznanja šta piše u obdukcionom nalazu preminulog.

Kako prenosi jutarnji.hr, obdukcijom, uviđajem i veštačenjima je definitivno ustanovljeno da je Kevljanin ležao na kolovozu u trenutku kada ga je Cetinski udario Mercedesom. Cetinski je prednjim levim točkom prešao Kevljaninu preko nadlaktice jedne ruke i napravio još neke podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema nezvaničnim informacijama tog lista, u ponedeljak bi trebalo da budu završena toksikološka veštačenja i biće dostavljena tužilaštvu.

Podsetimo, kobnog dana je rovinjskoj policiji oko 14 časova javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke "mercedes", kojim je upravljao Toni Cetinski udario muškarca koji je ležao na putu.

"Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja", kratko je nakon nesreće rekao Cetinski.

(Kuiri/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko će otići u zatvor zbog pogibije dvojice muškaraca na auto-putu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track