(FOTO) AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH POZOVITE 192: U toku policijska potraga za Vladimirom Šaranovićem (40)!
Foto: MUP

Osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca

(FOTO) AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH POZOVITE 192: U toku policijska potraga za Vladimirom Šaranovićem (40)!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici MUP intenzivno tragaju za Vladimirom Šaranovićem (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom.

Policija poziva građane ukoliko imaju saznanja o osumnjičenom sa fotografije da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26, saopštio je MUP.

Akcija koja je sinoć sprovedena na Kanaravom brdu bila je u sklopu potrage za osumnjičenim za ubistvo advokata.

Rebić: Osumnjičeni za ubistvo advokata biće brzo uhapšen

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da će vrlo brzo biti uhapšen Vladimir Šaranović, koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca.

On je potvrdio informacije da su pripadnici policijskih jedinica tragali za Šaranovićem kada su sinoć oko 21 sata opkolili zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada u beogradskom naselju Kanarevo brdo.

"Zadovoljan sam što smo rešili to ubistvo od pre dve godine. Time smo pokazali da ne postoje slučajevi u fioci i da nema prioriteta u rešavanju. Mi imamo vrlo dobru saradnju sa Interpolom i osumnjičeni će vrlo brzo biti pronadjen i uhvaćen", rekao je Rebić.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen je u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rodjenog brata Luke Bojovića.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta/RTS/Foto: MUP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track