HOROR KOD ZRENJANINA: Okačio pesmu "Kaži ne" na Fejsbuku a posle par dana uhapšen zbog silovanja?! HAJDE SADA ZAŽMURI, MENI SE BAŠ ŽURI
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

meštani sela mihajlovo zgroženi

HOROR KOD ZRENJANINA: Okačio pesmu "Kaži ne" na Fejsbuku a posle par dana uhapšen zbog silovanja?! HAJDE SADA ZAŽMURI, MENI SE BAŠ ŽURI

Crna Hronika -

V. E. (19) i njegov maloletni drug osumnjičeni su da su silovali maloletnu devojku L.B. (16) iz sela Mihajlovo kod Zrenjanina.

Maloletnica je prijavila silovanje koje se dogodilo u u nedelju, a oni su uhapšeni dan kasnije. Mladići su uhapšeni i saslušani posle čega je V.E. određen pritvor, a maloletnik je pušten kući zbog svojih godina.

"Mladići su uhapšeni i najverovatnije, a osumnjičeni su da su obojica učestvovali u silovanju. Uhapšeni V. E. je bivši dečko maloletne L.B. , koja je navodno silovana, a uhapšen je još jedan mladić, koji je maloletan, zbog čega je brzo pušten", navodi izvor.

Osumnjičeni V.E. je pre nekoliko dana na Fejsbuku postavio pesmu Saše Kovačevića "Kažeš ne", a iznad je napisao stihove.

"Nije ti svejedno očigledno, a sa mnom probala bi, probala bi sve redom. Hajde sada zažmuri, meni se baš žuri da se malo igramo na kožnoj garnituri", napisao je iznad pesme.

Meštanima sela Mihajlovo mladići nisu poznati, ali su čuli za incident i šokirani su.

"Da li se to stvarno dogodilo ili mu se devojka sveti, to ne znamo. Ali svakako nas je sve šokirala ta priča, jer ovo je malo mesto i nije mala stvar kada čujete tako nešto. Uhapšene ne poznajem jer je reč o pripadnicima malđe generacije", ispričao je jedan od meštana banatskog sela.

Kurir.rs/Alo/Nemanja Gavrilov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track