JECAJI PARALI NEBO NAD APATINOM: Sahranjene Tanja i Milica Beslać
Foto: J. M.

poslednji ispraćaj

JECAJI PARALI NEBO NAD APATINOM: Sahranjene Tanja i Milica Beslać

Crna Hronika -

Na večni počinak, danas su ispraćene Milica i Tanja Beslać, majka i ćerka tragično stradale u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Kovačici. U tužnoj koloni ceo Apatin, Miličin razred iz srednje saobraćajne škole u Somboru, nastavnici, drugarice, brojna rodbina i prijatelji porodice Beslać...

Tanjin suprug i Miličin otac Jovo nem od bola, u dubokoj crnini, obema rukama čvrsto stiska sina Nenada koji mu je jedini ostao od porodice. Uz njih i najbliži, majke, bake, braća, sestre, obliveni suzama.

Dirljivom pesmom, od svoje Milice oprostile su se njene najbolje drugarice sa kojima je još od osnovne škole, pročitana su i oproštajna pisma njenog razreda i porodice.

- Bila si naša asocijacija za osmeh, ne za suze. Čekali smo te sa novim medaljama iz Rumunije, dočekali strašnu vest koja nas je ostavila u šoku i neverici. Ostala je prazna stolica u klupi, ali ti obećavamo da te nećemo zaboraviti, pročitala je Miličina školska drugarica.

- Ostala si u majčinom zagrljaju, zauvek, da zajedno bdite nad Jovom i Nenadom, da im ne dozvolite da potonu. Ostaćete u našim srcima, hvala vam za radost i osmeh, reči su kojima se, u pismu, oprostili Miličini i Tanjini najbliži.

foto: J. M.

Dok je jedan po jedan kovčeg spuštan u istu raku, jecaji su se parali nad Apatinom.

- Zašto ja nisam tu, zašto vi mene niste ispratili, a ne ja vas, rođene moje. O Bože, zašto ih uze, tek su trebale da žive, zakukala je Miličina prabaka Ana.

J. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo zbog čega Zoran Marjanović u zatvoru ne priča o pokojnoj Jeleni?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track