ŠARANOVIĆEVOJ ŽENI ODREĐEN PRITVOR: Ona se branila da marihuana nađena u stanu nije njena
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

slučaj šaranović

ŠARANOVIĆEVOJ ŽENI ODREĐEN PRITVOR: Ona se branila da marihuana nađena u stanu nije njena

Crna Hronika -

Nataša Šaranović, supruga osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca na Vračaru 2015, negirala je danas na saslušanju u tužilaštvu da ima veze sa marihuanom koja je pronađena u stanu u kojem je boravila na Kanarevom Brdu.

Nakon saslušanja sud joj je odredio pritvor do 30 zbog opasnosti da će ometati krivični postupak uticanjem na svedoke i da će ponoviti krivično delo, saznaje Kurir. Njoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: Damir Dervišagić

Tužilaštvo je saslušalo i N.M. koji se sumnjiči da je Šaranoviću pomogao posle izvršenja krivičnog dela, koji je takođe negirao krivicu. I on je dobio pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo.

Na odluke o pritvoru mogu da se žale u roku od 3 dana.

Oboje su uhapšeni u akciji policije koja je sprovedena u utorak veče na Kanarevom brdu u okviru potrage za Šaranovićem.

foto: Damir Dervišagić

Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a inače je bio branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je zimus ubijen u Budvi.

Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru. Policija je juče saopštila da je Šaranovićeva supruga uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

Najavila je da nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem i pozvala je sve građane da ukoliko imaju neka saznanja o njemu jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Štrajk u pošti ugrožava celu Srbiju !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track