MARJANOVIĆI OBELEŽILI ĐURĐIC Jana: Hoće li tata doći na slavu?
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Bez Jelene i Zorana

MARJANOVIĆI OBELEŽILI ĐURĐIC Jana: Hoće li tata doći na slavu?

Crna Hronika -

Marjanovići su i ove godine odlučili da samo obeleže dan Svetog Đorđa. Najteže je ipak bilo maloj Jani, koja se nakon majčine smrti sada suočava i sa odsustvom oca

Porodica Marjanović juče je u Borči skromno i u prisustvu najbližih rođaka i prijatelja obeležila krsnu slavu Đurđic. Ovo je druga slava koju su proslavili bez ubijene snaje Jelene, ali prva kojoj ne prisustvuje njihov stariji sin Zoran, jer se od septembra nalazi u pritvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu.

Kako za Kurir otkriva izvor blizak porodici, Marjanovići su i ove godine odlučili da samo obeleže dan Svetog Đorđa. Najteže je ipak bilo maloj Jani, koja se nakon majčine smrti sada suočava i sa odsustvom oca.

foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić, Stefan Jokić

- Ceo dan je zapitkivala ukućane da li će Zoran doći na slavu. Prošle godine nisu slavili zbog Jelenine smrti, a ove jer je Zoran u zatvoru. Ujutru su Vladimir i Miloš otišli u crkvu da osveštaju kolač, a tokom dana ugostili su samo najbliže rođake i prijatelje. Sve je bilo krajnje skromno, bez pompe i muzike, po čemu su njihova ranija slavlja bila poznata. Najteže je ipak bilo maloj Jani, koja je sve vreme pitala za Zorana - kazao je za Kurir izvor blizak Marjanovićima.

Zorana Marjanovića posetili su juče u Centralnom zatvoru otac Vladimir i sin Uroš i doneli mu paket, a povod je porodična slava Đurđic. Marjanoviću, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, Viši sud u Beogradu produžio je prošle nedelje pritvor za još 30 dana.

foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić, Privatna Arhiva

Podsetimo, nedavno je u javnost isplivao snimak sa slave Marjanovića iz 2015, na kojem se, između ostalih, vidi i Jelena. Na licu su joj vidljive modrice. Odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena pevačica mesecima pre ubistva bila žrtva porodičnog nasilja, ali je njen suprug Zoran to demantovao.

Kurir / D. J.

Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ekskluzivno! Evo ko će biti novi premijer Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track