STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Pijan izazvao udes u kom mu je poginula semogodišnja ćerka?
Foto: Shutterstock

Detalji saobraćajne nesreće na putu Valjevo-Ub

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Pijan izazvao udes u kom mu je poginula semogodišnja ćerka?

Crna Hronika -

Dejan N. iz sela Sovljak vraćao se sa slave kod rođaka, na kojoj je najverovatnije popio više nego što je dozvoljeno za vožnju

Dejan N., koji je na putu Valjevo-Ub, u selu Murgaš, izazvao udes u kojem je poginula njegova sedmogodišnja ćerka Neda, u trenutku nesreće najverovatnije je bio pod dejstvom alkohola, saznaje Kurir.

Podsetimo, udes se dogodio u četvrtak kasno uveče, kad je Dejan N. svojom „škodom“ udario u „audi“ u kojem je bila šestočlana porodica sa četvoro dece.

Stric saopštio vest

Kako navodi naš izvor upućen u istragu, Dejan se sa slave kod rođaka sa ćerkicom vraćao u selo Sovljak kad se desila nesreća.

- Dejan je verovatno popio malo više na slavi i to je sigurno uticalo na njegovu vožnju - kaže naš sagovornik.

Meštani sela Sovljak još uvek su u šoku zbog tragedije koja se dogodila u četvrtak uveče.

- Mala Neda je bila najmlađe dete u porodici, njeni roditelji inače imaju starijeg sina i ćerku. Neverovatno je da je Nedin brat pre nekoliko godina na istom mestu doživeo nesreću kad ga je po povratku iz škole udario automobil. Na svu sreću, dečak je tada prošao bez ozbiljnijih povreda - pričaju komšije iz Sovljaka.

foto: Filip Plavčić, Ilustracija

Naši sagovornici kažu da nikome nije jasno zašto se Dejan na slavu uputio sam sa ćerkicom.

- Priča se da ju je tog dana pokupio iz škole, pa otišao kod rođaka. Starija deca pohađaju više razrede u školi na Ubu, pa verovatno zato nisu otišla na slavu. Otkako su starija deca saznala da su ostala bez sestrice, ne prestaju da plaču - kažu komšije.

Prema njihovim rečima, o smrti male Nede porodicu je obavestio njen stric, koji živi u Beogradu i kod koga je Nedina majka boravila dok je devojčica bila u Klinici u Tiršovoj, na koju je prebačena posle nesreće.

Otac u bolnici

- Jadan čovek, morao je svima da im saopšti. Baš u petak je kući s višemesečnog lečenja stigao devojčicin deda, koga je na vratima sačekala tragična vest - rekle su nam komšije.

Telo nesrećne devojčice još uvek se nalazi na obdukciji, a njen otac je na lečenju u bolnici u Valjevu.

J. I. - Foto: Shutterstock; Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track