ŽABAC OSTAJE U PRITVORU: Sud odbio žalbu advokata, ne daju mu ni nanogicu!
Foto: PrintScreen

Istraga se nastavlja

ŽABAC OSTAJE U PRITVORU: Sud odbio žalbu advokata, ne daju mu ni nanogicu!

Crna Hronika -

Viši sud u Novom Sadu odbio je žalbu advokata Nebojše Tubića Žapca na rešenje o određivanju pritvora i zahtev da on bude prebačen u kućni pritvor, pa će Tubić ostati u novosadskom Okružnom zatvoru, saznaje nezvanično Kurir.

Žabac se tereti za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski investitor Spasoje Milićević (63) iz Novog Sada. Njegov branilac Boško Žilić u žalbi je zatražio da njegov klijent iz zdravstvenih razloga bude prebačen u kućni pritvor, a za Kurir kaže da odgovor na žalbu još nije dobio.

foto: Slađana Stojanović

- Krivično delo koje se Tubiću stavlja na teret nije validno kvalifikovano jer je pokojni preminuo od infarkta, zadobijenog pokretanjem tromba. Jedino nadležni veštaci, patolozi i kardiolozi mogu da utvrde da li bi tromb krenuo i bez nemile situacije koja se Tubiću stavlja na teret. Takođe, treba da se uzme u obzir i medicinski karton pokojnog - rekao je Žilić i dodao da postoje indicije da je još osoba učestvovalo u napadu.

S. S. - Foto: PrintScreen; Slađana Stojanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA OPKOLILI ZGRADU: U toku akcija na Kanarevom brdu, ceo kvart EVAKUISAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track