UHAPŠEN PRAUNUK NASILNIK: Brutalno pretukao i opljačkao prababu (80)
Foto: Dado Đilas, Profimedia

Zemun polje

UHAPŠEN PRAUNUK NASILNIK: Brutalno pretukao i opljačkao prababu (80)

Crna Hronika -

Monstrum J. M. upao u stan nesrećne starice i tukao je dok se nije onesvestila, pa joj ukrao 4.000 evra

J. M., koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao i opljačkao svoju prababu (80) u Zemun polju, saslušan je juče u prostorijama Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog krađe i nanošenja povreda.

Kako Kurir saznaje, on je pred zamenikom tužioca izneo skandaloznu odbranu, tvrdeći da je bio isprovociran kada je udario staricu.

Mislio da je mrtva

- Vređala mi je majku, nazivajući je najpogrdnijim imenima. Zbog toga sam izgubio kontrolu i udario je - ispričao je navodno J. M. tokom iznošenja odbrane. Nakon saslušanja, tužilaštvo je od nadležnog suda zatražilo da mu se odredi pritvor do 30 dana da ne bi mogao da ometa istragu uticanjem na svedoke, ali i da ne ponovi krivični delo.

Kuća u kojoj živi starica, foto: Dado Đilas

Podsetimo, portal Espreso.co.rs preneo je da je J. M. uhapšen nakon što ga je njegova prabaka prijavila da ju je pretukao i opljačkao. Lopov i nasilnik je došao na vrata starice u naselju Zemun polje kako bi joj doneo namirnice, a kada ga je nesrećna žena pustila, usledio je brutalni napad.

Brzo uhapšen

Ženu je najpre izudarao, a potom počeo da je davi sve dok se nije onesvestila. Verujući da je nesrećna žena izdahnula, lopov je ukrao oko 4.000 evra iz njene kuće i pobegao, misleći da je mrtva. Međutim, brzo je uhapšen.

Kurir / I. M.

Foto: Dado Đilas, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track