KRVAVI PIR NA 4. SPRATU U SAVSKOJ, NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U PANČEVU: Biljana je bila lepotica, ubio ju je na rođendan, samo 20 dana posle porođaja?!
Foto: Facebook Printscreen

Ubistvo se dogodilo naočigled njene ćerkice (12) iz prvog braka

KRVAVI PIR NA 4. SPRATU U SAVSKOJ, NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U PANČEVU: Biljana je bila lepotica, ubio ju je na rođendan, samo 20 dana posle porođaja?!

Crna Hronika -

PANČEVO - Krvavi pir koji se sinoć oko 18 sati dogodio u Pančevu odigrao se u stanu na 4. spratu zgrade u Savskoj 10, naočigled 12-godišnje devojčice, ćerke iz prvog braka ubijene Biljane M. (30).

Podsetimo, Biljana M. (30) ubijena je sinoć u stanu u kome je živela sa nevenčanim suprugom Sinišom R. (50), i to samo dvadeset dana nakon što mu je rodila ćerkicu. To je bilo njeno drugo dete a prvo sa Sinišom.

Za ubistvo se sumnjiči njen dvadeset godina stariji partner, koji je navodno, posle svađe, pod dejstvom alkohola nožem nasrnuo na Biljanu i zadao joj smrtonosni ubod u grudi.

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, a po 20 dana staru bebu odmah su došli iz Centra za socijalni rad. Sa Fejsbuk profila ovog para vidi se da su ozvaničili vezu, ali može se zaključiti i to da se on zbog toga više ponosio.

Za razliku od prelepe Biljane koja je na društvene mreže postavljala isključivo svoje i fotografije svoje dece (ćerke iz prvog braka i nedavno rođene devojčice), Siniša je postovao uglavnom njihove zajedničke fotografije.

Upućeni su ispričali da je on bio osuđen na kaznu kućnog pritvora zbog nasilnih ispada u prošlosti, a komšije pretpostavljaju da su glavni razlozi za ljubomoru njena mladost i lepota.

(Kurir.rs/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI VIDEO! BEZDUŠNIK: Pogledajte kako lopov pljačka Nikolinu kuću dok je on u Nemačkoj na lečenju od leukemije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track