U BEOGRADU UHAPŠEN SIN VOĐE JEDNOG OD NAJJAČIH ALBANSKIH KRIMINALNIH GRUPA: Elvisu Keljmendiju određen pritvor do 30 dana! MALTRETIRAO DEVOJKU

osumnjičen za nasilje u porodici

U BEOGRADU UHAPŠEN SIN VOĐE JEDNOG OD NAJJAČIH ALBANSKIH KRIMINALNIH GRUPA: Elvisu Keljmendiju određen pritvor do 30 dana! MALTRETIRAO DEVOJKU

Crna Hronika -

Elvisu Keljmendiju (39) koji je ranije danas saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu određen je pritvor do 30 dana.

Njegov branilac, advokat Nebojša Perović, potvrdio je za Kurir da je Keljmendiju određen pritvor, kao i da je negirao krivicu.

foto: Nebojša Mandić

O drugim detaljima vezanim za slučaj advokat Perović nije hteo da govori.

Portparol Tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je Tanjugu da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

foto: Facebook

Nakon saslušanja Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, dodala je Đenadićeva.

Policija je juče saopštila da je, nakon pretresa garaže i stana, pronašla pištolj u ilegalnom posedu i šest metaka.

Sa pomenutom devojkom je bio u vezi oko osam meseci.

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posedovanje, rasturanje i neovlašćenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

Kurir.rs/I.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track