NIKOLA (29) STRADAO DOK JE POPRAVLJAO STRUJU: Svi su brinuli da će poginuti na motoru, ubila ga struja na banderi
Foto: Facebook

UŽAS U MIRIJEVU

NIKOLA (29) STRADAO DOK JE POPRAVLJAO STRUJU: Svi su brinuli da će poginuti na motoru, ubila ga struja na banderi

Crna Hronika -

Nikola Paunović Paun (29) nastradao je u ponedeljak u Mirijevu, u ulici Predraga Vasića 19, kada je obavljao električarske radove na banderi ispred kuće. Dok je bio na banderi, udarila ga je struja i na licu mesta ga ubila.

Nesrećni mladić pola sata visio je sa bandere dok radnici i vatrogasci nisu uspeli da ga spuste...

Policijska istraga, koja je u toku, treba da utvrdi okolnosti nesreće i da li je Nikola bio privatno angažovan ili ga je na teren poslala njegova firma "Elektrodistribucija" Beograd.

- Renoviram kuću, radio sam celu fasadu, pa sam odlučio da sredim i elektroinstalacije jer mi je nekoliko puta varničilo u ormaru. Zato sam i zvao EDB i došla su dvojica radnika. Ušao sam u kuću, a onda sam u jednom trenutku čuo kako jedan od njih plače i zapomaže - ispričao je vlasnik kuće.

S druge strane, u ponedeljak, odmah pošto se dogodila tragedija, u EDB-u su demantovali da se radi o njihovom radniku.

- EDB nije imao radnike na toj adresi. Verovatno je neko radio privatno. Policija obavlja uviđaj, pa ćemo posle toga dobiti detaljnije informacije - ističu u EDB-u.

Tuga u kući stradalog mladića

Nakon tragedije, u ulici Milorada Umnjenovića zavladali su tuga i velika žalost. Iz Nikoline kuće čuju se jecaji, okupljaju se prijatelji i rođaci, ali bol zbog Nikoline smrti je prevelik i niko od ukućana ne krije suze.

- Velika je tuga i mnogo je teško. Radi se o smrti jedinca i niko ne može u ovom trenutku da bilo šta kaže - rekao je mladić koji je suznih očiju stajao pokraj kapije.

Njegova baka u suzama je vikala da je strahovala od motora koji je vozio, a da nikada nije pomislila da će se dogoditi nešto ovako.

- Jedino sam se motocikla bojala. Kako sam pogrešila, Nikola, živote, dete milo, trebalo je tek da živiš - kukala je na sav glas baka stradalog mladića.

Komšije o Nikoli imaju samo reči hvale. Kažu, uvek je bio spreman da pomogne, a motocikle i svoj posao u EDB-u jako je voleo.

- O Nikoli nećete ništa ružno čuti. On je bio čovek za primer, vredan, radan, a pre svega čovek u pravom smislu reči. Svakome od nas, kada bismo mu se požalili da imamo neki kvar na električnim instalacijama, rešavao je problem, bez obzira na to da li se upravo vratio s posla i da li je umoran.

Većini ljudi iz kraja nije ništa ni naplaćivao ili, ako je to uradio, bilo je simbolično, čisto da ih ne uvredi. Za sve je imao razumevanja i znao je u kakvim vremenima živimo - ispričao je Nikolin poznanik.

foto: Vladimir Šporčić

U kraju u kom je živeo bio je poznat kao veliki zaljubljenik u motore.

- Znate li s koliko je ljubavi i posvećenosti objašnjavao šta njemu znači motocikl i kada ga vozi. Sticao se utisak da su se on, motocikl i vetar spojili u jedno. Sada, kada ga više nema, nadam se da mu vetar mrsi kosu na nekom boljem mestu - rekao je on.

Nikola Paunović je prema nezvaničnim saznanjima nastradao kada je glavom dodirnuo kabl pod velikim naponom. Njegov kolega je vriskom i plakanjem alarmirao vlasnika kuće, a on Hitnu pomoć i policiju. Nesrećnog mladića su sa bandere skinuli vatrogasci nakon što su radnici EDB-a isključili struju.

(Kurir.rs/Alo/Blic)Save

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO NIKADA NISTE VIDELI! Pogledajte kako zaista izgleda STRUJA UŽIVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track