(FOTO) KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO U GOLUPCU: Poznanika ubio zbog devojke, telo mu bacio na smetlište pa krenuo da ubije i nju! Ranjen dok se s njom otimao oko pištolja
Foto: Dragana Udovičić

Nezapamćeni obračun

(FOTO) KRVAVI LJUBAVNI TROUGAO U GOLUPCU: Poznanika ubio zbog devojke, telo mu bacio na smetlište pa krenuo da ubije i nju! Ranjen dok se s njom otimao oko pištolja

Crna Hronika -
1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

GOLUBAC - Z. J. iz Miljevića teško je ranjen u pucnjavi u Kučevu posle žestoke svađe sa devojkom koja mu se sviđala, a zbog koje je prethodno navodno ubio poznanika.

Naime, prema prvim i nezvaničnim informacijama, Z. J. je osumnjičen da je ubio D. J. (46) zbog devojke!

foto: Dragana Udovičić

Navodno, policija je u istrazi saznala da je Z. J pucao iz pištolja i ubio D. J. (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno hteo da mu preotme devojku. Z. J. je hitac u D. J. ispalio u automobilu, a zatim telo bacio na smetlište kod sela Srpce, u blizini Kučeva. Tu je policija juče ujutru pronašla leš pošto je porodica D. J. prethodno prijavila njegov nestanak.

Gde se telo ubijenog tačno nalazilo, policija je saznala pošto je otišla u kuću devojke L. M., oko koje su se dvojica poznanika sporečkala.

foto: Dragana Udovičić

Upravo u njenoj kući došlo je i do raspleta ovog krvavog i zamršenog ljubavnog trougla kada je Z. J. posle navodnog ubistva poznanika i bacanja njegovog leša otišao u kuću kod L. M. i pokušao i nju da ubije. Međutim, prvo je došlo do svađe a potom i otimanja oko pištolja koje je završeno ranjavanjem Z. J.

Zasad je nejasno da li je u toku otimanja pištolj sam opalio i ranio Z. J. ili ga je ranila devojka L. M.

foto: Dragana Udovičić

Kako Kurir nezvanično saznaje, ranjeni Z.J, inače osumnjičen za ubistvo poznanika, u teškom je stanju i bori se za život.

Uzrok ove tragedije najverovatnije je ljubavni trougao i borba za devojku.

(Kurir.rs/J. Ivić/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI VIDEO! BEZDUŠNIK: Pogledajte kako lopov pljačka Nikolinu kuću dok je on u Nemačkoj na lečenju od leukemije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja