ISPLIVALI JEZIVI DETALJI ZLOČINA U PANČEVU: Devojčica videla očuha sa nožem, pa se zaključala dok joj je ubijao majku
Foto: Facebook

HOROR U PANČEVU

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI ZLOČINA U PANČEVU: Devojčica videla očuha sa nožem, pa se zaključala dok joj je ubijao majku

Crna Hronika -

Biljana Mijatović ubijena je na 30. rođendan, kada joj je suprug zario nož u srce i to pred njenom 12-godišnjom ćerkom, koja je svedočila ovom hororu.

Njena majka Biljana sahranjena je juče nešto posle 13 sati na groblju u Pančevu, tri dana nakon što ju je nožem nasmrt izbo njen nevenčani suprug Siniša Radovančev (50).

Na večni počinak nesrećnu ženu koja se pre samo dvadesetak dana po drugi put porodila ispratilo je stotinak prijatelja i članova porodice sa njenom starijom ćerkom Marijom na čelu.

Jecaji nesrećne porodice koja žali za svojom mezimicom Biljanom odzvanjali su grobljem, a starija ćerka Marija (12) neutešno je dozivala svoju majku.

Zagrljaju njenih najbližih i prisustvo drugara iz odeljenja koji su došli na sahranu njene majke nisu mogli da zaustave suze koje su joj tekle niz obraze, a njeni jecaji slamali su srca svakome ko je bio na groblju.

foto: Jelena Rafailović

Nesrećna devojčica, ujedno je i svedok krvavog pira u kojem je pre samo tri dana ostala bez svoje majke.

Kako se saznaje, tog 20. novembra monstruozno ubijena Biljana proslavljala je svoj 30. rođendan sa prijateljima i porodicom među kojima su bila i njena deca, Marija i novorođenče. Odmah pošto su se gosti razišli, Siniša i Bilajna počeli su sa žustrom svađom.

- Mala Marija je čula buku koju su pravili majka i njen očuh. Izašla je iz sobe da vidi šta se dešava. Kada je izašla iz sobe, videla je svog očuha Sinišu kako drži u ruci nož. Siniš, pošto ju je ugledao, nasrnuo je na nju i vikao: “Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao” - priča izvor lista upoznat sa dešavanjima tog kobnog dana.

foto: Jelena Rafailović

Kako objašnjava izvor, prstravljena devojčica je otrčala u sobu i pošto je zatvorila vrata čula je vrisku.

- Marija je ispričala da je odmah znala da je Siniša ubio njenu majku i pozvala je policiju. Nekoliko minuta kasnije izašla je iz sobe i ugledala Biljanu kako leži mrtva – pričai izvor.

Prema njegovim rečima, Siniša je bio izašao iz stana.

- Devojčica je ispričala da je nju i sestricu Siniša zaključao kada je izlazio i ostavio u stanu sa mrtvom majkom. Kako je imala rezervni ključ, odmah je uzela sestricu i njene stvari i otišla kod babe. Jadno dete je preplašeno. Boji se, stalno priča da se plaši da će Siniša i nju da zakolje kad izađe iz zatvora – kaže izvor.

Burna prošlost

Radovančev je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, a u trenutku izvršenja zločina imao je nanogicu.

foto: Privatna Arhiva

Pre deset godina pretukao je članove jedne porodice u Ilandži jer su se sukobili zbog zemlje. Bukvalno im je polomio i ruke i noge. Ceo spor je trajao gotovo deset godina, a Siniša je u tom periodu dao 100.000 evra za advokate.

Nakon deset godina njemu je određen kućni pritvor uz nanogicu. Inače, Siniša je pre dve nedelje kupio farmu za proizvodnju mleka, a imao je i velikih finansijskih problema i bio je u dugovima i kreditima, zbog kojih je, kako se sumnja, i počeo da pije prenose mediji.

(Kurir.rs/Blic/Srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Naser Orić postao lovac u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track