NIKOLA BUHA UHAPŠEN TOKOM KONTROLE: Čumetovom sinovcu našli pištolj u kolima
Foto: PrintScreen

PRIVEDEN

NIKOLA BUHA UHAPŠEN TOKOM KONTROLE: Čumetovom sinovcu našli pištolj u kolima

Crna Hronika -

Nikola Buha, sinovac Ljubiše Buhe Čumeta, uhapšen je u petak uveče u Beogradu jer je tokom rutinske kontrole interventna policija kod njega pronašla pištolj za koji nema dozvolu.

Buha je posle privođenja priveden u policijsku stanicu Savski venac. Ovaj mladić nema kriminalni dosije, a nekoliko puta je snimljen u javnosti sa svojim rođenim bratom Nemanjom, koji je bio u vezi s pevačicom Katarinom Grujić.

Njihov stric, Ljubiša Buha Čume, nekadašnji je svedok-saradnik, a nedavno je u Prvom osnovnom sudu osuđen na 16 meseci zatvora i 50.000 dinara zbog vređanja tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu tokom suđenja u drugom postupku. Buha je i pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu u avgustu prvostepenom presudom osuđen na dve godine zatvora i 180.000 dinara zbog prikrivanja kradenog „ferarija spajder“, pretnji supruzi i njenom obezbeđenju.

foto: Nebojša Mandić

Ljubiša Buha je zbog tog postupka u pritvoru od novembra 2015, a pre toga je proveo godinu dana u zatvoru zbog napada na policajca, pripadnika obezbeđenja njegove supruge Ivane Tulović.

D. J. - Foto: Nebojša Mandić; Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Saša Janković: “Hteo sam da budem premijer”!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track