SAHRANJENA ŽENA KOJU JE UBIO SAOBRAĆAJAC Potresni vapaj majke: Kuda ćeš, Miro moja!
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

Tuga

SAHRANJENA ŽENA KOJU JE UBIO SAOBRAĆAJAC Potresni vapaj majke: Kuda ćeš, Miro moja!

Crna Hronika -

Miroslava Stojaković (46), koju je u nedelju u Zemun polju ubio bivši ljubavnik, saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49), sahranjena je juče na Novom bežanijskom groblju.

Miroslavu je na večni počinak ispratilo više od stotinu ljudi, među kojima su bili i njeni najmiliji, ćerka, majka i bivši suprug. Iako se Miroslava ranije žalila na pretnje Jovanovića, koji je nakon što joj je pucao u glavu sebe usmrtio istim pištoljem, niko nije slutio šta će se dogoditi.

- Kako oprostiti poremećenom umu, ruci koja nije zadrhtala i koja ju je ubila? Nema opravdanja za ovakva dela. Koji um može da zaboravi zapovest koja se 1.000 godina unazad ponavlja, a koja glasi: „Ne ubij“? Ne mogu ni da zamislim šta ti je prolazilo kroz glavu dok si gledala u uperenu cev. Nadam se da si sada na mestu gde nema bola ni suza - rekao je u oproštajnom govoru sveštenik, koji je ožalošćenoj porodici poželeo snage da podnesu bol za koju nisu bili spremni.

foto: Facebook

U trenutku kada je kovčeg spuštan u raku, prolomio se krik Miroslavine majke.

- Kuda ćeš, Miro moja! Miro, voli te majka - zajecala je majka ubijene žene, uz koju je sve vreme stajala njena unuka, Miroslavina ćerka, koja je doputovala iz Londona. Jecaje i suze nije mogao da zaustavi ni bivši suprug Zoran.

Kurir / J. R.

Foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track