NAGODIO SE SIN NASERA KELJMENDIJA: Elvisu godinu dana kućnog zatvora i 70.000 kazne za pištolj i pretnju devojci!
Foto: Facebook Printscreen

Priznao krivicu

NAGODIO SE SIN NASERA KELJMENDIJA: Elvisu godinu dana kućnog zatvora i 70.000 kazne za pištolj i pretnju devojci!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Elvis Keljmendi (39), sin Nasera Keljmendija, danas je priznao krivicu i sa Prvim osnovnim tužilaštvom sklopio sporazum na osnovu kog će biti osuđen na godinu dana kućnog zatvora i novčanu kaznu od 70.000 dinara.

Kako Kurir saznaje, Keljmendi mlađi, priznao je da je pretio devojci, glumici J. R. (25), kao i da je u stanu držao pištolj za koji nije imao dozvolu.

foto: Facebook

Keljmendi, koji je inače državljanin Bosne i Hercegovine a navodno ima i kosovske papire, uhapšen je 22. novembra u stanu na Zvezdari i od tada je iza rešetaka. Lisice su mu stavljene pošto je glumica prijavila policiji da se iživljavao nad njom. Policija je prilikom hapšenja, pronašla sporni pištolj. Međutim, tokom istrage J. R. je izjavila da batina nije bilo.

- Tokom istrage, saslušana je oštećena koja je izjavila da je nije tukao, već da joj je pretio. Nije bilo elemenata nasilja u porodici, pa je on osuđen za ugrožavanje sigurnosti - otkriva izvor Kurira. On otkriva i da Elvis Keljmendi ranije nije bio osuđivan.

Za krivično delo ugrožavaje sigurnosti zaprečena je novčana kazna, ili kazna zatvora do godinu dana, dok je za držanje pištolja Keljmendiju pretilo do pet godina zatvora.

(Kurir.rs/J. S./Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track