UŽAS U NIŠU! POGINULA BEŽEĆI OD NASILNIKA: Nevenčani suprug pretio da će je poroditi pesnicama
Foto: M.M.

Nesreća u Nišu

UŽAS U NIŠU! POGINULA BEŽEĆI OD NASILNIKA: Nevenčani suprug pretio da će je poroditi pesnicama

Crna Hronika -

Njena ćerka T. M. najavljuje da će protiv majčinog partnera podneti krivičnu prijavu jer se, kako tvrdi, tromb koji je usmrtio njenu majku otkačio iz noge i završio u plućima kao posledica njenog pada na beton s visine od oko četiri metra

Uzrok smrti Nišlijke Ljiljane Dimitrijević (43), koja je preminula u petak, deset dana nakon što je skočila kroz prozor stana u kojem je živela na Bulevaru Nemanjića 66 bežeći od nevenčanog supruga, jeste plućna embolija, pokazao je preliminarni obducentski nalaz.

Njena ćerka T. M. najavljuje da će protiv majčinog partnera podneti krivičnu prijavu jer se, kako tvrdi, tromb koji je usmrtio njenu majku otkačio iz noge i završio u plućima kao posledica njenog pada na beton s visine od oko četiri metra.

foto: Privatna Arhiva

Ožalošćena žena tvrdi da joj je majka ispričala da je nevenčani suprug duže vreme maltretirao te da ga se užasno plašila.

- Tog dana su se posvađali po ko zna koji put, a povod je bio njegova sumnja da je majka trudna. Kazao joj je: „ Pesnicama ću te poroditi, ma ubiću te.“ Naterao ju je da mu poljubi noge, a onda ju je davio omčom. Majka je pokušala da izađe iz stana, a on je zaključao vrata i uzeo ključeve. Ona se prestravila i, kako nije mogla kroz vrata, pobegla je kroz prozor - priča ožalošćena ćerka.

Ljiljana je zbrinuta na Klinici za neurohirurgiju, gde je ustanovljeno da ima naprsnuće kičmenog pršljena, ali je posle jednodnevnog boravka u bolnici otpuštena na kućno lečenje.

- Na nosilima su je doneli kući, bila sam mnogo zabrinuta jer je majka neprestano povraćala. Rečeno mi je da je to od stresa, te da joj nije potrebno dalje bolničko lečenje. U petak oko 3.40 ujutro zatekla sam je bez svesti. Pozvala sam Hitnu pomoć, reanimirali su je 20 minuta, ali uzalud - kaže T. M.

Kurir / D. K.

Foto: M.M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIRI TV VESTI UŽIVO! Počinje obračun države sa kriminalom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track