(FOTO) LEGIJA JE BIO KUM NA SVADBI NENADA BUJOŠEVIĆA RAMBA: Pogledajte kako su izgledali pre 20 godina!
Foto: Printscreen Facebook

RETKA FOTOGRAFIJA

(FOTO) LEGIJA JE BIO KUM NA SVADBI NENADA BUJOŠEVIĆA RAMBA: Pogledajte kako su izgledali pre 20 godina!

Crna Hronika -

Na Fejsbuk stranici Legende devedesetih objavljena je fotografija na kojoj je Milorad Ulemek Legija na svadbi svog kuma Nenada Bujoševića Ramba, pripadnika JSO.

"Rambo je važio za jednog od najspremnijih momaka neverovatne energije koji nekada čak ni do prodavnice nije išao normlano već je iskakao kroz prozor zgrade i spuštao se dole na ulicu, a posle se pentrao gore nazad. Pa i dan danas, kako kažu stražari, tokom šetnje toliko ubrza hod da ne mogu da ga stignu pa kažu "Gde žuriš Rambo, nećeš tako pre na slobodu stići". Rambo je osuđen na 35 godina zatvora kao pripadnik crvenih beretki zbog učestvovanja u ubistvu Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali. Sve vreme na svoj zahtev Rambo je u samici i supruzi je rekao da nastavi svoj život bez njega, što je ona do skoro odbijala. Prošle godine su se razveli i ostali su u dobrim odnosima", stoji u opisu fotografije.

Sanja na sahrani Radeta Rakonjca, foto: Zorana Jevtić

Sanja je prošle godine potvrdila ove informacije o razvodu.

- Tačno je da sam se razvela. Sporazumno i korektno. Nenad i ja smo odlagali ono što je bilo neminovno. On će još 20 godina biti u zatvoru. Davnih dana planirani smo razvod, međutim, kako između nas nije bilo problema, ta priča je stajala. Nenad i ja se redovno čujemo. Uvek smo imali fer komunikaciju. Ćerka i sin su nam porasli i nisu zapostavljeni, što je njemu najbitnije - rekla je Sanja Bujošević.

Ona dodaje da nije nestala iz života svog bivšeg supruga.

foto: Profimedia

- Nisam za njega isparila. Tu sam uvek, šta god da zatreba. Nakon 15 godina, kada su deca porasla, ja sam okrenula novi list. Nenad je bio čovek uniforma, što je bilo velika glavobolja, ali nisam pokušala da ga menjam - otrkila nam je Bujoševićeva supruga.

foto: Instagram/Legende Devedesetih

Ona nije htela da otkriva ime svog novog životnog saputnika.

- Ne bih detaljisala. Bitno je da je dobar prema nama. Poslovan je čovek i vredan je. Prihvatio je situaciju kakva jeste i sve fukcioniše kako treba, i bolje od toga - rekla nam je bivša Bujoševićeva supruga.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIRI TV VESTI UŽIVO! Počinje obračun države sa kriminalom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja