PRANJE PARA: Zoran Njeguš čeka nove svedoke
Foto: Saša Pavlić

Naložena dopuna istrage protiv bivšeg fudbalera

PRANJE PARA: Zoran Njeguš čeka nove svedoke

Crna Hronika -

Njeguš je, podsetimo, bio uhapšen u policijskoj akciji „Skener“ 18. marta prošle godine

Optužnica koju je Specijalno tužilaštvo podiglo protiv bivšeg fudbalera Crvene zvezde Zorana Njeguša zbog pranja para vraćena je na dopunu istrage, saznaje Kurir.

Kako naš izvor navodi, sud je naložio tužilaštvu da uradi finansijsko veštačenje, kao i da sasluša još nekoliko svedoka.

- Istraga protiv Zorana Njeguša i još četiri osobe vodi se zbog sumnje da su kupovinom lokala na Zlatiboru i stana od 150 kvadrata na Novom Beogradu, kao i dela jedne firme, u legalne tokove ubacili novac koji je pokojni Vitomir Bajić, koji je bio označen kao pripadnik grupe Darka Šarića, zaradio švercom kokaina - podseća izvor Kurira upućen u postupak.

Njeguš je, podsetimo, bio uhapšen u policijskoj akciji „Skener“ 18. marta prošle godine. U pritvoru je proveo desetak dana, a lisice su tada stavljene i Bajićevoj udovici Draginji Bajić, privatniku Nemanji Obradoviću, Nebojši Đokiću, kao i auto-prevozniku iz Užica Radetu Stakiću, dok je krivičnom prijavom bio obuhvaćen i državljanin Republike Srpske Željko Papić.

J. S. - Foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UHVAĆEN NA DELU: Pogledajte krađu usred poznatog beogradskog kluba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track