ISPRATILA SAM BRATA, SNAJU I BRATANICU, A ONDA GLEDALA KAKO UMIRU: Potresna ispovest Verice Nikolić o stravičnoj nesreći kod Loznice!
Daniela Popović, Foto: Facebook

UŽAS: Poginule majka i ćerka

ISPRATILA SAM BRATA, SNAJU I BRATANICU, A ONDA GLEDALA KAKO UMIRU: Potresna ispovest Verice Nikolić o stravičnoj nesreći kod Loznice!

Crna Hronika -

Verica Nikolić ispratila je brata Milorada, snaju Svetlanu i bratanicu Danielu, a onda je videla kako u njihov „polo“ ogromnom brzinom udara džip i bukvalno ga smrskava

Izašla sam da ih ispratim. Mahnula sam im i već u sledećem trenutku naleteo je džip i udario u njihova kola. Podigao ih je od asfalta i gurnuo u kanal. Stajala sam i gledala, potpuno ukočena. Vozač džipa je produžio i zaustavio se nakon 150 metara. Sledeće što sam videla bio je smrskani auto i njih troje bez svesti.

Ovako za Kurir jeziv sudar kod Loznice opisuje Verica Nikolić, koja je u ovoj nesreći izgubila snaju Svetlanu (54) i bratanicu Danielu (32), dok je njen rođeni brat Milorad Stepanić teško povređen. Udes se dogodio u ponedeljak oko 14.40 sati u Gornjem Dobriću kod Loznice, kad su Stepanići nakon rođendanskog ručka kod Nikolića krenuli kući, u selo Joševa. Samo što su izašli na put, na njih je otpozadi, u ogromnoj brzini, naleteo džip marke „honda“, kojim je upravljao Nenad. V. iz Trbušnice.

foto: Kurir

Ispala iz džipa

Verica objašnjava da je nakon sudara videla devojku koja je navodno ispala iz džipa i krvave glave vikala: „Zovite Hitnu pomoć i policiju!“

- Ne znam da li je od udarca ispala iz kola ili je pobegla, ali sam je čula kako viče. Prišla sam kolima i videla bratanicu Danielu, koja je sedela na zadnjem sedištu, na onome što je ostalo od sedišta. Već je bila mrtva... Snaja i brat su davali znake života, ali ništa nisam mogla da uradim. Automobil je bio potpuno smrskan, a oni prignječeni u njemu. Ne dao bog nikome, da gledaš voljene kako ti na oči umiru, a ti si nemoćan da bilo šta uradiš - priča uplakana žena za Kurir.

Svetlana i Daniela Stepanić, foto: Kurir

Ona objašnjava da su tek vatrogasci uspeli da izvuku putnike iz automobila.

- Isekli su limariju i izvadili Milorada i Svetlanu, ona je još bila živa u tom trenutku. Oboje su bili bez svesti. Kad su Svetlanu ubacili u sanitet, ubrzo su rekli da je preminula, a Milorada su odvezli. Danieli nije bilo pomoći, da je bar ona ostala živa... Bila je mlada, udala se tek pre 15 dana... I sada umesto tetka da joj ide u svatove, spremam se za sahranu - jecajući kaže naša sagovornica.

Milorad Stepanić , foto: Kurir

Ostali duže zbog kafe

Prema njenim rečima, porodica Stepanić bila je kod njih na drugi dan proslave rođendana njenog unuka.

- Nisu mogli da dođu prvi dan. Svetlana mi je objasnila da su išli po Danielu i došli kod mene. Bili su veseli, lepo smo se provodili. Milorad je posle ručka pomenuo da treba da krenu da voze Danielu i da idu kući da založe vatru za sinove, koji treba da dođu s posla, pa da im ne bude hladno. Razmišljali su da li da popiju kafu ili ne. Odlučili su da je popiju. Da nisu, možda bi ranije otišli i ništa se ne bi desilo. Ali ko zna, ako je bila sudbina, sustigao bi ih negde dalje možda - priča očajna žena.

Verica kaže da i dalje ne mogu da se povrate od šoka.

- Možda bi mi bilo malo lakše da nisam sve videla... Niko od nas celu noć nije spavao, ko zna šta nas čeka - kaže Verica Nikolić.

Otac u Urgentnom centru

NE ZNA DA JE OSTAO BEZ ŽENE I ĆERKE

Milorad Stepanić je, s povredama opasnim po život, posle zbrinjavanja u Urgentnom centru lozničke Opšte bolnice istog dana hitno prebačen u Beograd.

- Još uvek mu nije saopšteno da je ostao bez žene i ćerke, jer je nakon udesa ostao bez svesti - rekao je izvor Kurira.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track