(FOTO) STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA POTRESLA PEĆINCE: Našla snajku u lokvi, sina obešenog o radijator! KADA JE OTVORILA NJEGOV NOVČANIK USLEDIO JE NOVI ŠOK!
Foto: Vlada Šporčić

UBISTVO I SAMOUBISTVO

(FOTO) STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA POTRESLA PEĆINCE: Našla snajku u lokvi, sina obešenog o radijator! KADA JE OTVORILA NJEGOV NOVČANIK USLEDIO JE NOVI ŠOK!

Crna Hronika -

Mira Radomirović, majka Mirsada Šiljkovića (49), koji je brutalno iskasapio nevenčanu suprugu Melitu Dmitrović (46) a onda izvršio samoubistvo, kaže da je u porodičnoj kuci u Pećincima zatekla prizor kakav nije videla ni u horor filmovima.

"Sve je ličilo na klanicu! Nesrećna Melita ležala je na podu, ali se nije videla od krvi... Moj sin je visio obešen o roletnu u pidžami, iako se tog jutra normalno obukao pre Melitinog dolaska", kaže neutešna majka Mira Radomirović.

Melita i Mirsad, foto: Vladimir Šporčić

Ona još ne može da izbaci iz glave jezivu scenu koju je 8. decembra, oko 12 sati zatekla u porodičnoj kuci u Pećincima.

"Jedva sam uspela da otvorim vrata koja su bila iznutra zaključana. Strahovala sam da se nešto dogodilo. Čim sam kročila u sobu, videla sam sina u pidžami, obešenog o roletnu. Nije mi jasno zašto je bio u pidžami, jer je bio normalno obučen pre nego što me je zamolio da ih ostavim same. Lice mu je bilo potpuno žuto! Vikala sam: "Sine! Sine!", ali nije reagovao. Potom sam uletela u dnevnu sobu i videla klanicu. Melita je ležala u krvi! Glava joj je bila naslonjena na kauč, a telo se gotovo nije ni videlo, koliko je bilo potopljeno u velikoj lokvi krvi. Medicinska sestra koja je utvrdila smrt rekla je da tako nešto nikada nije videla", drhtavim glasom priča Mirsadova majka.

foto: Vlada Šporčić

Ona kaže da je kuća u ponedeljak uveče otpečaćena i da se iznova potresla kada je otišla da potraži Mirsadovu ličnu kartu.

"Doživela sam novi šok, jer sam po gomili krvavih i razbacanih stvari i garderobe morala da tražim ličnu kartu. Telo mog sina do juče nije bilo identifikovano. Plašila sam se da idem na prepoznavanje, jer sam strahovala od susreta sa Melitinom porodicom. U dnevnoj sobi bila je velika lokva krvi, ali i gomila Melitinih stvari. Njen novčanik bio je na podu, a torba je bila izvrnuta, dok su naočare, kapa i jakna bile na fotelji. U Mirsadovim pantalonama našla sam 600 dinara u džepu. Shvatila sam da Meliti nije ni nudio pare. Tražio je od mene 500 dinara, navodno da bi joj dao za autobusku kartu. Ne znam šta se tu dogodilo?", priča ožalošćena majka i otkriva da je novo iznenađenje usledilo na kraju, kada je na podu našla Mirsadov novčanik.

foto: Vlada Šporčić

"Novčanik je bio pun Melitinih fotografija! Bila je i jedna veća Mirsadova i dve Melitine manje, kao za ličnu kartu. Srce mi se cepalo kada sam gledala lepo složene slike, a svuda okolo krv! Sigurno je da je gajio ljubav prema toj ženi, čim je držao njenu sliku u novčaniku... Nije mi jasno zašto nije umeo da je voli?!", plačući se pitala majka.

Nesrećna Melita sahranjena je u sredu u Donjem Petrovcu, dok će Mirsad biti sahranjen danas u 13 sati u Pećincima.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track