ISPLIVALI BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA NASILNIKA IZ KUMODRAŽA: Stavio omču oko vrata, pa sliku poslao maloletnoj ćerkici
Foto: Printscreen/Facebook

ISPLIVALI BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA NASILNIKA IZ KUMODRAŽA: Stavio omču oko vrata, pa sliku poslao maloletnoj ćerkici

Crna Hronika -

Bizarnosti koje je Goran Glišić (32), nasilnik iz Kumodraža, pripređivao svojoj porodici izašle su na videlo tek kada je pre dve noći upao kroz prozor kuće svoje žene i ćerke i na njih nasrnuo sekirom!

Goran se pre neku noć ušunjao kroz prozor u kuću svoje supruge Milene Glišić, od koje se razvodi, i sekirom je isekao po glavi. Nasilnik je u napadu povredio i njihovu ćerku (12) koja je pokušala da spase majku. Do incidenta je došlo u beogradskom naselju Kumodraž.

Naime Glišić je u kuću upao oko pet sati ujutro jer nije mogao da se pomiri sa tim da supruga želi da se razvede od njega.

- Rekao joj je "ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti". Upao je u kuću dok su Milena i ćerka spavale - priča Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici.

Nasilnik je lupao sekirom po kući, probudio Milenu i ćerku, a onda je ženu isekao po glavi. Povredio je i ćerkicu koja se isprečila između njih da spase mamu.

Ovo, nažalost, nije jedini slučaj da je Glišić maltretirao svoju porodicu. Kako kažu članovi porodice i komšije, devojčica je od svog oca bila u konstatnom strahu.

Naime, kako kažu, Glišić je kuvar pri vojsci i jednom je obukao uniformu, stavio omču oko glave i tako se fotografisao!

- Tu fotografiju je poslao ćerkici uz pretnje da će je ubiti. Dete se mnogo potreslo, a inače je od njega sva istraumirana - ispričao je stanodavac.

Milena je tada, dodaje Milanović, Gorana prijavila socijalnom, a oni su se obratili vojnoj policiji i Hitnoj pomoći koja ga je hospitalizovala na neuropsihijatriju na VMA.

On je tu proveo dve nedelje, a krajem novembra je pušten.

- Prvi put sam mu oprostio zbog deteta. Kad se napije, postaje agresivan. Međutim, ovo juče je očigledno uradio trezan i pribran, jer da je bio pijan ne bi mogao ovako da naslaže cepanice. Njemu preti zatvor, a hteo je da dođe da se izvadi i pomiri, a evo šta se dogodilo - kaže Radomir.

Milena i Goran poreklom su iz Leskovca, a doselili su se u dvorišnu kuću koju izdaje Radomir pre tri godine. Milena je praktično ceo život sa Goranom, a zatrudnela je kada je imala 15 godina.

Goran Glišić pobegao je posle napada pre nego što je policija došla.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track