(FOTO, VIDEO) OVAKO JE PAO SRBIN ZA KOJIM JE TRAGALA CELA ITALIJA: Pogledajte dramatičnu akciju hapšenja Igora Srbina!
Foto: Printscreen

akcija u španiji

(FOTO, VIDEO) OVAKO JE PAO SRBIN ZA KOJIM JE TRAGALA CELA ITALIJA: Pogledajte dramatičnu akciju hapšenja Igora Srbina!

Crna Hronika -

Srbin Igor Vaclavić koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo uhapšen je sinoć u Španiji, a prema poslednjim informacijama tokom akcije španske policije došlo je do pucnjave i tri osobe su ubijene.

Kako su preneli španski i italijanski mediji, Ruski Igor, kako ga još nazivaju, zarobljen je tokom prošle noći.

U saopštenju policije se navodi da su 3 osobe poginule, uključujući i dvojicu vojnika Civilne garde, tokom razmene vatre sa čovekom identifikovanim i kao Norbert Feher, dugo beguncem, poreklom iz Subotice.

Hapšenje se odigralo u područjima El Ventorriljo, između gradova Teruela u Andori i Albalete del Arzobispo.

Mediji su naveli da je u trenutku hapšenja, bio "obučen u uniformu i naoružan" sa oružjem ukradenim od pripadnika Civilne garde, ubijenih u pucnjavi.

foto: Printscreen

Inače, hapšenje Vaclavića udarna je vest i u španskim medijima, koji od jutros izveštavaju o dramatičnoj akciji policije.

Podsetimo, Vaclavić je navodno najpre 1. aprila 2017. ubio vlasnika bara Davida Fabrija u okolini Bolonje. Otad je bio u bekstvu, tokom koga je 8. aprila ubio čuvara šume Valerija Verija, a njegovog kolegu ranio.

Opasni Srbin je tokom istrage dovođen u vezu sa ubistvom noćnog čuvara Salvatorea Čijanezea iz decembra 2015. Potraga za njim bila je fokusirana na močvarnu oblast Ferare, a jedan meštanin tvrdio je za italijanske medije da je video ubicu i opisao njegov sadašnji izgled.

Za Vaclavića su inače strani mediji pisali da je bivši vojnik i superkriminalac koji je obučen da preživi u najsurovijim uslovima.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE! PALA KRIMINALNA GRUPA: Oprali više od pola milijarde dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track