SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA TRESE LEBANE: Devojčica (16) prijavila da ju je nastavnik (52) silovao!
Foto: Shutterstock

ŠOK

SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA TRESE LEBANE: Devojčica (16) prijavila da ju je nastavnik (52) silovao!

Crna Hronika -

Optužbe A. V. (16) rekla policajcima da je napastvovana pre šest meseci, ali da joj je profesor biologije iz osnovne škole pretio kompromitujućim fotografijama. Miroslav M. negirao krivicu

Tinejdžerka A. V. (16) iz Lebana prijavila je policiji da ju je silovao bivši nastavnik biologije Miroslav M. (52).

Ona je 19. decembra sa ocem otišla u policiju i prijavila slučaj, tvrdeći da se napad dogodio pre šest meseci. Osumnjičeni je negirao krivicu, a nakon saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana.

Kako saznajemo, A. V., koja sada ide u srednju školu, u policiji je ispričala da ju je bivši nastavnik biologije iz njene osnovne škole primorao na seksualni odnos i da ga je tek sada prijavila jer ju je on navodno ucenjivao objavljivanjem kompromitujućih snimaka.

Čudno se ponašala

- Tinejdžerka je opisala šta joj se dogodilo, a objasnila je da nastavnika nije ranije prijavila jer joj je on pretio da će objaviti njene fotografije i da će je osramotiti za ceo život. Rekla je da joj je pretio da ne sme da kaže ništa ni roditeljima ni drugaricama - rekao je izvor blizak istrazi.

Međutim, u poslednje vreme devojčica je počela čudno da se ponaša, što su njeni roditelji primetili.

- Posumnjali su da nešto nije u redu. Kada su je pritisli, ona je ispričala šta se dogodilo i rekla da se veoma bojala nastavnika - navodi naš sagovornik.

foto: Profimedia

Nakon što se saznalo za ovaj događaj, pojavile su se i informacije da je odnos između učenice i nastavnika trajao dve godine. Međutim, ovo tek treba da bude ispitano u istrazi. Iz tužilaštva je saopšteno da je osumnjičeni nastavnik priveden zbog silovanja i ugrožavanja sigurnosti devojke.

- Devojčica je u tužilaštvo dovedena u prisustvu radnika Centra za socijalni rad i sve vreme se držala svoje priče. Ona će svakako biti podvrgnuta ginekološkom pregledu kako bi se utvrdilo da li je silovana i ima li kakvih povreda. Uhapšeni Miroslav M. na saslušanju je negirao krivicu - dodao je naš izvor.

Oženjen i ima dvoje dece

Navodno, uhapšeni nastavnik je oženjen i ima dvoje odrasle dece. U školi u kojoj je osumnjičeni zaposlen šokirani su optužbama.

- Šokiran sam, prosto ne mogu da verujem. Kod profesora nismo nikada primetili takve sklonosti, a da jesmo, on i ne bio profesor u našoj školi - izjavio je za portal Jugmedija direktor škole Dragan Veličković.

ŠTA BRINE ŽENE KOJE SU SILOVANE:

da će porodica i prijatelji saznati da su bile seksualno zlostavljane

da će ljudi misliti da je to njihova krivica i da su one odgovorne

da će se njihova imena pojaviti u medijima

da su zatrudnele

da su dobile neku bolest prenosivu polnim kontaktom

Meštani Lebana

VEOMA SMO SE UZNEMIRILI

Meštani Lebana juče su bili zatečeni informacijom da je nastavnik, koga poznaju kao prijatnog čoveka, prijavljen zbog silovanja učenice.

- Pre nekoliko dana se proneo glas o tome kroz naše mesto. U šoku smo i ne možemo da verujemo, predavao je i mojoj deci. Ne znamo o kojoj je devojci reč, ali nas je ova priča veoma uznemirila - rekao je jedan meštanin.

Stravičan slučaj

ŠESTORICA SILOVALA DETE MESECIMA

Pre godinu dana uhapšena su šestorica meštana iz više lebanskih sela zbog sumnje da su mesecima silovali jedanaestogodišnjakinju ometenu u razvoju. Uhapšeni muškarci imaju između 45 i 69 godina, a među njima su se nalazili i otac i sin. Slučaj su prijavile komšije koje su videle kako osumnjičeni dete odvode u šumu. Majka devojčice, koja i sama ima probleme u razvoju, priznala je da je znala šta se dešavalo, ali se plašila tih muškaraca.

Ekipa Kurira - Foto: Shutterstock; Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track