ISTRAGA O KRVAVOM ZLOČINU NA SVETOG NIKOLU: Vranjancu (49) određen pritvor zbog dvostrukog ubistva na slavi
Foto: Više javno tužilaštvo

Više Javno tužilaštvo u Vranju donelo naredbu o sprovođenju istrage

ISTRAGA O KRVAVOM ZLOČINU NA SVETOG NIKOLU: Vranjancu (49) određen pritvor zbog dvostrukog ubistva na slavi

Crna Hronika -

VRANJE - Više Javno tužilaštvo u Vranju je nakon saslušanja Staniše.S. (49) iz Vranja, osumnjičenog da je učinio krivično delo teško ubistvo donelo naredbu o sprovođenju istrage.

foto: Više javno tužilaštvo

Sudija za predhodni postupak Višeg suda u Vranju, osumnjičenom Staniši S. odredio je pritvor u trajanju do 30 dana Sumnja se da je on, u noći između 18. i 19. decembra, u Koćuri u kući jednog od ubijenih, nakon svađe, usmrtio dvojicu muškaraca starosti 52 i 48 godina.

RASVETLJEN KRVAVI NIKOLJDAN: Uhapšen muškarac (49) zbog dvostrukog ubistva na slavi kod Vranja

“Više javno tužilaštvo u Vranju je nakon saslušanja osumnjičenog S.S. iz Vranja, donelo naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio kriivčno delo teško ubistvo, zbog toga što je u noći 18 i 19.decembra 2017.godine, u selu Koćura, grad Vranje, u porodičnoj kući ubijenog Z.G. (1969) lišio života dva muškarca iz okoline Vranja i to sada pokojnih. S.A. (1965) i Z.G (1969). Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, Sudija za predhodni postupak Višeg suda u Vranju, prema osumnjičenom S.S. odredio je pritvor u trajanju do 30 dana”, navedeno je u saopštenju VJT.

foto: Više javno tužilaštvo

U toku dalje istrage biće preduzete druge dokazne radnje kao i neophodna veštačenja, saopštilo je Više javno tužilaštvo.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR TV VESTI! SRBIJA NE ODUSTAJE OD MLADIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track