(VIDEO) VOZ PUN HEMIKALIJA SE PREVRNUO KOD NOVOG BEČEJA: Kiselina curi na 100 metara od kuća! POLICIJA: Iskočilo 6 cisterni
Foto: Printscreen/Facebook

užas

(VIDEO) VOZ PUN HEMIKALIJA SE PREVRNUO KOD NOVOG BEČEJA: Kiselina curi na 100 metara od kuća! POLICIJA: Iskočilo 6 cisterni

Crna Hronika -

Teretni voz koji je prevozio hemikalije prevrnuo se kod Novog Bečeja, na prelazu kod Novog Sela, i to svega stotinak metara od kuća. Akcident se dogodio kada je iz kompozicije iskočilo šest cisterni, koje su prevozile sirćetnu kiselinu.

foto: Printscreen/Facebook

Lokalni mediji ranije su na društvenim mrežama objavili upozorenje bečejske policije građanima da ne izlaze iz kuća ali u zvaničom saopštenju za medije policija tvrdi da nema opasnosti.

"U ovom akcidentu niko nije povređen i nema opasnosti po okolinu i zdravlje ljudi. Na mestu događaja nalaze se pripadnici Vatrogasno spasilačkog bataljona Zrenjanin koji obezbeđuju lice mesta i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Novi Bečej", piše u saopštenju.

Na mestu događaja nalaze se pripadnici Vatrogasno spasilačkog bataljona Zrenjanin koji obezbeđuju lice mesta i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Novi Bečej.

foto: Printdscreen/Facebook

Jedan od vatrogasaca, na snimku koji je objavila Nevena Subotić na Fejsbuku, kaže da “hemikalija curi iz vagona“.

(Kurir.rs)

Foto Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TERETNJAK SRUŠIO CEO MOST!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track