SLUČAJ ANĐUS: Čović treći put nije došao na sud
Foto: Aleksandar Jovanović, Dado Đilas

Još jednom odloženo suđenje

SLUČAJ ANĐUS: Čović treći put nije došao na sud

Crna Hronika -

Nebojša Čović nije se pojavio na suđenju za napad na Dejana Anđusa zbog bolesti

Treći osnovni sud u Beogradu juče je po treći put zaredom morao da odloži suđenje predsedniku KK Crvena zvezda Nebojši Čoviću za napad na novinara Dejana Anđusa zbog bolesti optuženog.

Sudiji Jeleni Milosavljević Petković dostavljeni su nalaz i mišljenje medicinskog veštaka koji je ispitivao Čovićevo zdravstveno stanje.

Pomereno za januar

Veštak je naveo da predsednik KK Crvena zvezda privremeno nije sposoban da se odaziva pozivima suda i prati suđenje zbog teškog zdravstvenog stanja.

- U nalazu i mišljenju je navedeno da Čović mora biti pod konstantnim lekarskim nadzorom zbog terapije koja mu je prepisana, te da zbog toga nije u mogućnosti da prati postupak - objasnio je za Kurir izvor iz Trećeg osnovnog suda.

Sudija Milosavljević Petković je potom zakazala naredni pretres za 31. januar, uoči kog će medicinski veštak ponovo ispitivati Čovićevo zdravstveno stanje i njegovu sposobnost da aktivno učestvuje u postupku.

Česta odlaganja

Podsetimo, Nebojša Čović optužen je zbog napada na novinara Dejana Anđusa ispred TV Kopernikus u junu 2014. Suđenje je trebalo da otpočne još u oktobru, ali su zbog Čovićevih izostanaka odložena tri pretresa.

Kurir / I. M.

Foto: Aleksandar Jovanović, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EVO KO JE ČUVAO VIŠE OD 20 TONA OPASNOG OTPADA U OBRENOVCU?! Pogledajte i kako je otpad otkriven!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track