POŽAREVAČKA POLICIJA STALA NA PUT PROVALNICIMA: Upadali u vikendice u Golupcu i Gradištu, pa krali hranu i alat
Foto: Saša Urošev

Velika akcija hapšenja

POŽAREVAČKA POLICIJA STALA NA PUT PROVALNICIMA: Upadali u vikendice u Golupcu i Gradištu, pa krali hranu i alat

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I.M. (28), N.M. (19), N.M. (21), B.M. (19) i A.Ð. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da su oni provaljivali u vikendice na teritoriji Golupca i Velikog Gradišta, odakle su oduzimali tehničku robu i alate. Prilikom hapšenja, od njih je oduzeto više pari obuće za koju postoje osnovi sumnje da je korišćena prilikom izvršenja krivičnih dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su Ž.N. (27), po poternici Policijske uprave za grad Beograd zbog izvršenog krivičnog dela teška krađa. Sumnja se da je on izvršio i krivično delo razbojnička krađa, tako što je 23. decembra 2017. godine provalio u vikendicu meštanina Race i ukrao hranu i štap za pecanje sa mašinicom. Tom prilikom je i fizički nasrnuo na vlasnika vikendice, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

(Kurir.rs/Foto: Ilustracija/S. Urošev)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! OVK ĆE PONOVO UBIJATI SRBE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track