OTKRIVENO ZAŠTO JE MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO GRKLJAN? Poslednjih dana samo šetao i ponavljao ovo!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

POSLE SVIREPOG ZLOČINA ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

OTKRIVENO ZAŠTO JE MONSTRUM IZ RAKOVICE PREREZAO GRKLJAN? Poslednjih dana samo šetao i ponavljao ovo!

Crna Hronika -

Marko Nikolić, monstrum koji je u julu ove godine ubio svoju nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), prerezao je sebi grkljan danas u zatvoru, a sumnja se da je to uradio zbog ubistva deteta.

Nikolić je u poslednje vreme počeo da žali što je ubio svog sina Mihaila, stalno je šetao po ćeliji i više nije mogao da spava.

Inače mali Mihailo bi proslavio peti rođendan baš pre nekoliko dana, 27. decembra, pa se sumnja da je Nikolićev pokušaj samoubistva vezan sa tim događajem.

foto: Damir Dervišagić

Vladanka Bakalović, kuma ubijenih Mihaila i Maje, objavila je tim povodom dirljivu poruku na Fejsbuku.

- Mihailo, anđele moj, srećan ti rođendan, proslavi ga sa svojom mamom i uživajte u raju - napisala je Bakalovićeva na društvenoj mreži.

foto: Privatna arhiva

Nikolić je danas razbio ogledalo u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat.

Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć. Ekipa lekara je brzo reagovala i počela sa reanimacijom.

On je operisan i trenutno je na intenzivnoj nezi.

Nikolić je uhapšen 12. jula, kada je ispred Centra za socijalni rad iskasapio svoju suprugu Maju Đorđević, koja je na mestu preminula.

Prethodno je zadavio njihovog sina Mihaila (4) i bacio ga na beton pred očima prestravljene žene.

foto: Privatna Arhiva

U krvavom piru povređeno je i troje radnika Centra za socijalni rad koji su pokušali da obuzdaju monstruma i otmu mu nož kojim je nemilosrdno probadao nesrećnu ženu.

Inače monstrum iz Rakovice je samo dva dana posle ovog svirepog zločina, tokom sahrane bivše supruge i sinčića mirno ručao u pritvoru.

Neutešna sestra: Prijavljivali smo ga, niko nije hteo da reaguje

Branislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević u ispovesti za Kurir TV kaže da je ubica Marko Nikolić u više navrata pretio njoj i užoj familiji.

Za svirepo ubistvo sestre saznala je iz medija.

"Inicijali M.N. i M.Đ. i maloletno dete od pet godina, dečak, šta je drugo nego to... I onda čitam dalje onaj izveštaj šta je pisalo, kako je zadavio dete, bacio ga, kako je nju izbo nožem... Kako je ona skočila na njega da otme dete, kako je radniku jednom odsekao obraz, drugom prst. Kažu da je toliko krvi bilo, jer joj je presekao arteriju", u suzama je jedva progovorila sestra ubijene Maje.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! HRVATSKA I SLOVENIJA PRED SUKOBOM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja