(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK SA MESTA UŽASA U NOVOM SADU: Vatromet eksplodirao na metar od ljudi! UZNEMIRUJUĆE!
Foto: Printscreen Kurir Tv

Škotlanđanin teško povređen

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI SNIMAK SA MESTA UŽASA U NOVOM SADU: Vatromet eksplodirao na metar od ljudi! UZNEMIRUJUĆE!

Crna Hronika -

Škotlanđanin Majk Noks, angažovan na lansiranju novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, zadobio je teške opekotine nakon što je došlo do tehničkog kvara, a ekskluzivni snimak sa lica mesta pokazuje do kako je snažne eksplozije zaista došlo.

Snimak je napravljen iz neposredne blizine, na krovu sa kog je vatromet i lansiran, a angažovani irotehničari nisu ni slutili do kakve drame će doći nekoliko sekundi potom.

Upozoravamo čitaoce da snimak može biti uznemirujuć.

foto: Printscreen Kurir Tv

Majk je dugogodišnji pirotehničar i jedan od učesnika u organizaciji novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, uz princa Đorđa Karađorđevića.

(VIDEO) POGLEDAJTE DRAMATIČAN TRENUTAK EKSPLOZIJE U NOVOM SADU: Svi su slavili Novu godinu, a onda je VATROMET EKSPLODIRAO! Povređen muškarac

Direktor Fondacije "Novi Sad 2021" Nemanja Milenković, potvrdio je da je sinoć tokom ispaljivanja vatrometa na dočeku Nove godine u Novom Sadu došlo do problema, ali i da su svi povređeni dobro.

On je potvrdio da je najtežu povredu zadobio britanski državljanin dizajner vatrometa Majk Noks, ali da on nije bio u životnoj opasnosti nakon zadobijanja opekotina, što je i ranije potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine.

STRANAC POVREĐEN U NOVOM SADU: Dobio opekotine od vatromenta! Hitno prebačen u Urgentni

Fondacija "Novi Sad 2021" je organizator novogodišnjeg dočeka Novom Sadu.

Po prvim informacijama, došlo je do tehničkog kvara u toku ispaljivanja vatrometa, zbog čega je ispucan manji deo pripremljenog vatrometa, pri čemu su povređena lica odgovorna za njegovu realizaciju posle čega su zbrinuti u Kliničkom centru, rekao je Milinković.

U toku novogodišnje večeri iz Kliničkog centra pušteni su svi osim Majka Noksa, koji je stabilan.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen/Kurir TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track