DOŠLI MU PRED KUĆU ZBOG DUGA, A ON ZAPUCAO: Jednog ubio, drugog ranio iz lovačke puške uoči dočeka kod Kruševca!
Foto: Dragana Udovičić

KRUŠEVAC Još jedan zločin za doček

DOŠLI MU PRED KUĆU ZBOG DUGA, A ON ZAPUCAO: Jednog ubio, drugog ranio iz lovačke puške uoči dočeka kod Kruševca!

Crna Hronika -

Rade I. (55) iz sela Lovci kod Kruševca uhapšen je pod sumnjom da je u novogodišnjoj noći ubio Dragana Veljića (34) i ranio Dragoša A. (31).

Kako saznajemo, njih dvojica su prethodno sa još jednim drugom došli u Radetovu kuću i pretili mu, navodno zbog novčanog duga.

- Rade I. je izašao iz kuće sa lovačkom puškom i zapucao. Usmrtio je Veljića, Dragoš A. je ranjen, dok je treći muškarac ostao nepovređen. Nakon toga je pozvao policiju i rekao im šta je uradio - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Kruševačka policija potvrdila je da je uhapsila Radeta I.

- Žrtva je podlegla povredama na licu mesta, a povređeni je zdravstveno zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici - naveli su iz policije, ali druge detalje nisu otkrili.

Kako saznajemo, protiv Radeta I. je podneta krivična prijava zbog teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije. Osumnjičeni je nakon isteka policijskog zadržavanja odveden na saslušanje kod tužioca, posle čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Kurir / E.K.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ŠTA JE UBICA ŽENE I DETETA U RAKOVICI, OTKRIO CIMERIMA U CENTRALNOM ZATVORU? Evo koje su bile njegove poslednje reči!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja